Renovatie intercom: Reno

Draadloos intercomsysteem

U wilt uw oude (bedrade) intercom vervangen om de beveiliging van uw gebouw te verbeteren? Maak de keuze voor de speciale renovatie intercom! Een Intratone Reno video intercom is uitgerust met een innovatief scroll-and-select systeem waarin tot 1000 namen kunnen worden opgeslagen en geselecteerd via pijltjestoetsen. Dit systeem wordt in realtime beheerd via het Intratone onlineplatform, net als het geïntegreerde codepad en de proximitylezer.

Met een ongecompliceerde, draadloze inbouwmontage kan uw Reno video intercom snel online in gebruik worden genomen en geconfigureerd. Zonder bedrading, het vereist geen grote verbouwing, noch ingrijpen in de woningen: de bewoner kan met zijn/haar eigen telefoon of tablet op een bezoeker reageren. De intercom-programmering gebeurt op afstand en in realtime via onze beheersite. Een naam wijzigen, een badge verwijderen of een code wijzigen: het is met een paar klikken geregeld.

Eigenschappen
  • Verkrijgbaar in 3 kleuren
  • Toetsenbord met twaalf verlichte toetsen
  • “Naam” scroll functie
  • Handsfree proximity/badge lezer
  • Knop camera
Smartphone gebruik

Wanneer een bezoeker een naam selecteert op de video intercom en vervolgens aanbelt, ontvangt de betreffende bewoner van het huishouden onmiddellijk een oproep op zijn smartphone. Via een video-oproep kan de bezoeker nu met behulp van de geïntegreerde intercom camera worden geïdentificeerd en naar keuze worden binnengelaten of geweigerd – comfortabel vanaf de bank, maar ook wanneer u onderweg bent.

Eenvoudige, kostenefficiënte installatie

Wanneer wordt gekozen voor een draadloos Intratone intercomsysteem voor uw gebouw of appartementencomplex kiest u voor een kostenefficiënte installatie. Omdat Intratone intercoms draadloos werken is enkel bedrading voor de voeding nodig. Er hoeven dus geen kostbare meters aan bedrading van de bel naar het individuele appartement gelegd of vervangen te worden. De montage is snel en eenvoudig geregeld, waarna de intercom direct operationeel is. U bespaart op kosten van installatie en materiaal, maar voorkomt ook de schade en overlast gerelateerd aan de aanleg en installatie van een conservatieve intercom met bedrading. Aanpassingen en updates voert de beheerder op afstand in realtime uit.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie