Hoogwaardige, duurzame kitten passend bij de Forbo Eurocol voegkleuren

Gegarandeerd waterdicht en krachtige hechting op de meest uiteenlopende materialen

Forbo Eurocol biedt niet alleen een gevarieerd assortiment aan tegellijmen en voegmiddelen, maar ook een ruime keuze aan bijbehorende producten om van elk tegelproject een succes te maken. Met reparatiemortels, kimband, coatings, primers en egaliseermiddelen, maar ook met hoogwaardige kitten, onderdeel van het Waterdicht Tegelwerk Systeem.

We zetten de voordelen van deze hoogwaardige kitten op een rij.

Gegarandeerd waterdicht

Als je voor het tegelen en voegen kiest voor eersteklas producten, is het niet logisch om op kitten te besparen. Reden voor Forbo Eurocol om reeds enkele jaren geleden met een eigen lijn hoogwaardige siliconenkitten te komen, de 880 Euroseal Silicone. Dat is een prettig verwerkbare kit die duurzaam elastisch afdicht en bewegingen kan opvangen tot wel 25% van de voegbreedte. Een belangrijke eis om gegarandeerd waterdicht tegelwerk te kunnen afleveren. Met de 880 Euroseal Silicone kun je kiezen uit transparant en 10 moderne kleuren, die van je tegelwerk een mooi geheel maken.

Eurocol-voegkleuren

Een ander voordeel van de 880 is dat het perfect past bij het kleurenpalet van de Eurocol-voegen. 'Het is natuurlijk zonde als je bij je tegel een mooi matchende voegkleur hebt gekozen en de gebruikte kit wijkt daarvan af. Daarbij bied je de klant door de lange levensduur van onze kitten de zekerheid van jarenlang plezier van bijvoorbeeld een badkamer. De 880 is geurarm, zuurvrij en niet corrosief voor metalen. En met het EC 1Plus-keurmerk is deze kit ook geschikt voor BREEAM-projecten. Bovendien is de 880 UV-, vocht-, weer-, water- en schimmelbestendig, dus kan hij zowel binnen als buiten worden toegepast. Ook project- en woninginrichters gebruiken de kit transparant grijs (trijs) regelmatig voor de afwerking van bijvoorbeeld linoleum- en pvc-vloeren.'

Krachtige hechting

De 880 Euroseal Silicone blinkt uit door zijn krachtige hechting op de meest uiteenlopende materialen en ondergronden. De kit hecht uitstekend op glazuur, natuursteen, glas, aluminium, messing, chroom en rvs, maar ook op geschilderd hout, beton, metselwerk en weekmakervrije kunststoffen.

Bekijk hier het productinformatieblad van de 880 Euroseal Silicone.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie