ATAG Warmtegarantieweken

Duurzaam verwarmen

Bij ATAG staat het najaar in het teken van de Warmtegarantieweken. In de periode 1 oktober 2021 tot en met 31 januari 2022 profiteert de consument via de installateur van een aantal voordelen die hem helpen bij het maken van de juiste keuze hoe hij zijn woning kan verwarmen, nu en in de toekomst. En dat op een duurzame manier. Ook de SelectDealer-installateur profiteert mee.

 
 
De 4 garanties zijn:
  • de ‘Omwisselgarantie’
  • de ‘Hybrid ready garantie’
  • de ‘15 jaar ComfortGarantie’
  • de ‘Cashback garantie’
De CV-Omwisselgarantie

De consument koopt nu een ATAG CV-ketel uit de i-Serie of Q-Serie en heeft de garantie deze binnen 10 jaar om te wisselen voor een ATAG warmtepomp, mocht de gemeente besluiten dat aardgas niet meer als verwarmingsbron wordt toegepast. Zo is hij nu en straks verzekerd van een comfortabele en warme woning.

Hybrid ready garantie

Zekerheid voor de consument, dat elke ATAG CV-ketel geschikt is om samen te werken met een hybride warmtepomp. De CV-ketel is een belangrijk onderdeel van de nieuwe zogenaamde hybride verwarmingssystemen; één installatie, bestaand uit een warmtepomp én CV-ketel die met elkaar samenwerken. De warmtepomp zal het grootste deel van de verwarming voor haar rekening nemen. Met een hybride verwarmingssysteem is er minder aardgas nodig.

15 jaar ComfortGarantie

Bij de ATAG SelectDealer heeft de consument een streepje voor. Bij CV-ketels uit de i-Serie en Q-Serie kan de SelectDealer-installateur, als extra verkoopargument, 15 jaar gratis ATAG ComfortGarantie weggeven aan de consument. Een cadeau van max. € 392,-.

SelectDealer Cashback garantie

Voor de SelectDealer-installateur, wanneer een Energion warmtepomp wordt gekocht bij de groothandel. Exclusief voor de ATAG SelectDealer. De cashback varieert van € 125,- tot € 250,- bij aanschaf van een Energion M warmtepomp.

Ook buiten er warmpjes bij zitten

Daarnaast spaart de installateur bij ieder verkocht ATAG actie-verwarmingstoestel voor sportieve ATAG Comfort jacks. De eindgebruiker maakt kans op een wintersportvakantie t.w.v. € 1.500,- wanneer hij een ATAG verwarmingstoestel koopt.

Meer informatie is te vinden op Warmtegarantieweken.nl, via salesdesk@atagverwarming.com of via 0544-391 777.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie