Met RAUTITAN speel je op safe

Waterlekkage komt vaker voor dan men denkt. De meest voorkomende oorzaak: defecte afdichtingen en verbindingen. Met RAUTITAN reduceer je het installatie- en schaderisico aanzienlijk.

 

Compromisloos dicht

Met RAUTITAN creëer je een permanent dichte verbinding met buis, fitting en schuifhuls. En dat zonder O-ring, de buis zelf is het afdichtmiddel. De installatie is direct met druk belastbaar.

 

Zekerheid op het eerste gezicht

Een eenvoudige visuele controle geeft al voor de druktest zekerheid. Wanneer de schuifhuls tegen de fittingkraag aan zit is de verbinding dicht.

 

De hoogste kwaliteit

Een levensduur van meer dan 50 jaar, de hoogste vernettingsgraad in PEX, corrosiebestendig, met loodvrije verbindingstechniek en conform de drinkwaterregelgeving KIWA-ATA gecertificeerd: belangrijke kenmerken die ervoor zorgen dat het RAUTITAN PE-Xa leidingsysteem nu al voldoet aan de allerhoogste materiaaleisen voor morgen.

 

Betrouwbaar duurzaam

De RAUTITAN buizen van vernet polyethyleen zijn bijzonder robuust en daardoor perfect uitgerust voor de dagelijkse praktijk op de ruwe bouwplaats. Dit wordt gewaarborgd door de kwaliteitsborgingsmaatregelen en –tests tijdens het productieproces en door regelmatige controles door onafhankelijke testinstituten.

 

RAUTITAN heeft het onder de knie

Doordat de aluminium laag van de RAUTITAN stabil buis zich aan de buitenzijde van de buis bevindt is er minder risico op het knikken van de buis tijdens de verwerking. Desondanks blijft de flexibiliteit behouden, zelfs bij verwerking bij lage temperaturen.

 

Kijk voor meer informatie op de website van REHAU.