Verduurzamen van beton met Mapei

Betononderhoud is een belangrijk onderdeel binnen de bouw. Het draagt bij aan het duurzaam behoud van betonconstructies. Maar het is meteen ook een onderdeel waarvoor de nodige kennis vereist is. Mapei heeft die kennis in huis. Al jarenlang opereert Mapei wereldwijd in de betonindustrie met systeemoplossingen voor zowel nieuwbouw als renovatie. Mapei is daardoor een betrouwbare kennispartner en toeleverancier op het gebied van producten voor het repareren, beschermen en versterken van betonconstructies, ook in Nederland.

 
Oplossingen voor structurele versterking

Mapei’s systeemoplossingen voor beton bestaan uit conservering van wapeningsstaal, producten voor kathodische bescherming, reparatieproducten, pleisterlagen, cementgebonden afwerkingen en coatingsystemen en producten voor de versterking van beton. Een brede range oplossingen, die ontwikkeld zijn door de Global Mapei’s Building Line Division, dat continu werkt aan duurzame nieuwbouw- en  renovatietechnieken, die wereldwijd uitvoerig zijn getest.

 

Complete systemen geven garantie op kwaliteit

Mapei biedt voor het hele spectrum van betononderhoud complementaire producten die helpen gebouwen en constructies te verduurzamen. Door deze producten samen, als een compleet systeem, toe te passen kan Mapei garanties bieden op kwaliteit en levensduur. Mapei denkt mee in resultaatgericht onderhoud, wat resulteert in op de wens van de klant afgestemde adviezen. Mapei is dus niet alleen leverancier, maar treed op als kennispartner voor alle vraagstukken op het gebied van beton in de nieuwsbouw en renovatie-industrie.

 

Meer weten?

Wil je meer informatie over de betonreparatie, bescherming- en versterkingsproducten van Mapei? Informeer naar de mogelijkheden via +31 (0)85 00 69 200, techniek@mapei.nl of ontdek het op mapei.nl.