RHEINZINK-PV: frameloze solarpanelen voor het RHEINZINK felsdak

Een zeer slanke en esthetisch fraaie oplossing

RHEINZINK-PV is het solarsysteem van RHEINZINK voor de perfecte integratie van zonnepanelen op een RHEINZINK felsdak. De extreem vlakke en frameloze monokristallijn solarmodules zijn in formaat afgestemd op de standaard felsbaanbreedte. Met behulp van speciale zwart geanodiseerde klemmen wordt het paneel tot vlak boven de felsnaad gemonteerd, waardoor het paneel net iets boven het zinken oppervlak zweeft. De klemmen haken om de felsnaad heen, zonder deze te doorboren, waardoor waterdichtheid en expansie van het felsdak is gegarandeerd. Een zeer slanke en esthetisch fraaie oplossing!

Type panelen

Er zijn twee typen solarpanelen:

  • Module 20, afgestemd op de standaard felsbaanbreedte van 430 mm. Het paneel is ca. 400 mm breed en 1650 mm lang en heeft een opbrengst van ca. 100 Wp.
  • Module 30, afgestemd op een standaard felsbaanbreedte van 530 mm. Het paneel is ca. 500 mm breed en 1650 mm lang en heeft een opbrengst van ca. 150 Wp.

De opbrengst van de panelen kan niet 1:1 vergeleken worden met standaard zonnepanelen, gezien deze een groter oppervlak hebben. De panelen kunnen ook op een bestaand felsdak geplaatst worden, zolang de felsbaanbreedte maar overeenkomt met de twee mogelijke breedtes. De panelen kunnen tot een dakhelling van 60 graden worden toegepast.

Eigenschappen
  • Afgestemd op de standaard felsbaanbreedte van 430 en 530 mm
  • Montageklem voor paneel én felsbaan
  • Frameloos paneel
  • Extreem vlak
  • Donker oppervlak

Bekijk de website voor meer informatie.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie