Ventileren voor gezond leefklimaat

Schone lucht is noodzakelijk

Veel mensen onderschatten het nut en de noodzaak van goede ventilatie in huis. Vaak wordt het gezien als een luxe in plaats van een vereiste. Schone lucht in huis is echter erg belangrijk. Het is noodzakelijk voor een gezond en prettig binnenklimaat. Het is dan ook niet voor niets dat het RIVM in de aanpak van corona adviseert te zorgen voor voldoende frisse lucht. Wist u dat goed ventileren bovendien helpt om te veel aan koolstofdioxide, waterdamp en onprettige luchtjes in huis te voorkomen?

Belned levert met de diverse merken ventilatieroosters (Duco, Aralco/Renson, Tunal) kwaliteitsoplossingen op het gebied van ventilatie. Belned ventilatieroosters verschillen in ventilatiecapaciteit en inbouwhoogte en kunnen rechtstreeks op het glas of de tussenregel worden geplaatst. Ze zijn beschikbaar in de meeste RAL-kleuren, kunnen worden geïntegreerd in kunststof, houten en aluminium kozijnen en worden geplaatst bij zowel reguliere ramen als schuifdeuren. Er is dus voor elke ruimte een passende oplossing. Belned zorgt er met de juiste mensen in huis bovendien voor dat de ventilatieroosters compleet op maat worden geleverd.

Kijk op de website voor meer informatie.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie