Betrouwbare werking

De hygiënische luxe van een douche-wc kan ook mooi, betaalbaar en toch van hoge kwaliteit zijn. Dit bewijst TECE met de douche-wc TECEone. De TECEone staat garant voor een fris gevoel en meer hygiëne. Voor een betrouwbare werking is de techniek bewust minimaal gehouden.

 

Elegant design en hygiënisch

De douche-wc TECEone heeft een elegant en tijdloos design. Voor meer hygiëne is de toiletpot voorzien van de moderne randloze (rimfree) uitvoering. Door de effectieve wijze van spoelen zullen er nauwelijks vuil en bacteriën ophopen. Deze rand is bovendien goed bereikbaar en dus makkelijker schoon te houden. Dit komt de hygiëne ten goede. Ook bij de vormgeving van de wc-bril stond naast ergonomie, hygiëne centraal. Immers, een glad oppervlak zonder smalle openingen en randen is gemakkelijker te reinigen, omdat vuil minder goed kan hechten. Ook dit draagt bij aan meer hygiëne.

 

Gewoonweg betrouwbaar

De technologie van de TECEone is minimaal. Dit is bewust gedaan voor een betrouwbare werking en een eenvoudige installatie. De douche-wc werkt intuïtief zonder een complexe afstandsbediening. De temperatuur van het water kan de gebruiker via een draaiknop met een geïntegreerde thermostaat instellen. Met een tweede knop stelt men de hoeveelheid water in, van zacht tot een stevige straal. De TECEone functioneert zonder elektra, pomp of elektronica en is daardoor zeer betrouwbaar en minder storingsgevoelig. Bovendien is geen stroom nodig, dus ook geen stroomkosten.

 

Bril met soft-close functie

De wc-bril met soft-close functie is speciaal ontwikkeld voor de TECEone. De bevestiging van de wc-bril en het deksel is in de toiletpot meegegoten. Verschuivende wc-brillen behoren nu voorgoed tot het verleden.

 

Kijk voor meer informatie op de website van TECE.