Forse uitbreiding assortiment schoonloopzones

Veel keus in kleur, dessins en gerecyclede garens bij nieuwe emco schoonloop-zones

Emco heeft haar assortiment schoonloopzones fors uitgebreid en biedt met de nieuwe collectie 60 verschillende kleuren en exclusieve dessins, waaronder de nieuwe vintage. Dankzij het nieuwe assortiment kunt u kiezen uit 11 hoogwaardige kwaliteiten. Zo kunt u altijd een bijzonder en individueel ontwerp maken en creƫert u het verschil. Naast de vele esthetische mogelijkheden valt er genoeg te kiezen uit oogpunt van duurzaamheid, belasting, loopfrequentie, vocht- en vuilopname, brand- en slipveiligheid.

Uniek met Premium inlagen

De schoonloopzones kunnen zowel individueel worden toegepast, maar ook als 3e zone bij 3-zonereiniging. Bovendien kunnen de schoonloopzones als tapijtinlage bij de aluminium profielmatten worden toegepast. Met deze exclusieve toepassing (Premium) is emco de enige fabrikant die zoveel stijlvolle kleuren en dessins aanbiedt. Daarbij levert emco alle drie de zones in een stijlvol design, perfect op elkaar afgestemd. Voor de individuele toepassingen levert emco de schoonloopzones in verschillende rolbreedtes, in een aantal standaard afmetingen met afwerkrand en enkele kwaliteiten in tegelformaat.

Van 100% gerecycled garen

Met betrekking tot duurzaam en circulair bouwen ontwikkelt emco steeds meer schoonloopzones die bestaan uit 100% gerecycled materiaal, het ECONYL garen. Bij het huidige assortiment kunt u al kiezen uit vijf kwaliteiten.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie