Perfecte balans tussen uitstraling en akoestiek

Kijk in The Mall of the Netherlands ook eens omhoog. Hoog boven alle hoofden hangt daar één van de geheime wapens van Nederlands grootste winkelcentrum.

Als grootste winkelbestemming van het land heeft de Mall of the Netherlands bijna 300 winkels met 7,5 meter hoge winkelpuien, evenals vele restaurants en amusementsgelegenheden.

Het meesterwerk is ontworpen door MVSA Architects. Unibail-Rodamco-Westfield, de eigenaar van dit transformatieproject, gunde aan de Kwakman Groep de opdracht om de complete afbouw te verzorgen waarbij Pennings Akoestisch Afbouwen de volledige akoestiek voor zijn rekening nam.

Om de iconische schaal en stijl te evenaren was een innovatief plafondsysteem nodig met een naadloos, monolithisch uiterlijk en uitstekende geluidsabsorptie. Voor een dergelijk vlaggenschipproject was er in feite maar één keuze: Eleganza™ van Knauf Ceiling Solutions, de perfecte balans tussen zicht en geluid, schoonheid en prestatie.

Met deze complete systeemoplossing is in het hart van de Mall een verfijnd zintuiglijk ontwerp vormgegeven. Het Eleganza™ is snel, eenvoudig, flexibel en kosteneffectief te installeren. Het biedt een homogene optiek en het zorgt voor akoestische controle. Eén van de belangrijkste eisen voor prettig winkelen, eten en recreëren.

Knauf Ceiling Solutions B.V. – Mall of the Netherlands

Foto credits: MVL Media Groep

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie