Voor lood en loodvervangers

TiLoc® is al jaren de verbeterde gepatenteerde universele RVS voegklem van Tilmar voor lood en loodvervangers. Het staat garant voor snelle montage en super klemkracht.

 

De voegklem is optimaal klemmend omdat TiLoc® zich aanpast aan de voeghoogte en de ruwheid van elk oppervlak. De klemmetjes hebben een extra griphoek aan de bovenzijde voor een optimale fixatie. Stabiliteit wordt gewaarborgd door de drie onafhankelijk van elkaar verende lamellen. Door deze lamellen wordt de druk op het ondervlak mooi verdeeld en wordt eventueel kantelen alsmede insnijden in het materiaal voorkomen. Ook de vorm van de onderzijde voorkomt beschadiging van het lood of de zachtere loodvervangers. Met eenvoudig gereedschap is de klem vlot in de voeg te tikken.

 

Naast de alom bekende TiLoc® is er nu ook de TiLoc-S®, hierin staat de S voor Small. Het kleine broertje van de TiLoc® heeft als voordeel een krachtige klemming te realiseren in kleinere ruimtes. Hier kan voor gekozen worden als de toepassing niet zo veeleisend is en er bijvoorbeeld niet zo diep in gefreesd hoeft te worden.

 

Voor een snelle en gegarandeerde werking gebruikt u de TiLoc® voegklemmen.

 

Kijk op de website voor meer informatie.