Verhoog de waarde van je woning en verlaag de energierekening

Met het na-isoleren van een huis is veel te winnen. Je verhoogt de waarde van je woning. En naast meer warmte en comfort in de winter zorgt het ook voor een koelere woning in de zomer. De energierekening wordt verlaagd en de CO2-uitstoot beperkt. Win-winsituatie dus.

 

 
 
Een oplossing die de energietransitie haalbaar en betaalbaar houdt

Op weg naar energieneutraliteit, is er een steeds grotere focus op het beperken van de energiebehoefte van gebouwen. Hierbij wordt de isolatie van de gebouwschil steeds belangrijker. De isolatie-eisen die gesteld worden aan renovatie zijn hoog. Goede isolatie, een hoge luchtdichtheid en het beperken van koudebruggen zijn daarin de belangrijkste stappen.

 

Isoleren doe je met FAAY

Met het na-isolerende W'all-in-One® prefab totaalsysteem realiseer je eenvoudig en snel hoge isolatiewaarden tot wel 5,39 Rc. En dat met een ruimtebesparing van wel 50%(!) vergeleken met een traditionele voorzetwand op basis van minerale wol (uitgaande van een gelijke isolatiewaarde).

 

Direct en makkelijk te verwerken

Deze na-isolerende voorzetwand W'all-in-One® bestaat uit een combinatie van PIR verlijmd op een 9,5 mm dikke gipsplaat. De PIR-plaat heeft aan beide zijden een dampremmende folielaag; foutief aanbrengen behoort daardoor tot het verleden. Dit ‘totaalsysteem’ is makkelijk te verwerken en draagt bij aan een vermindering van faalkosten.

 

Comfort verzekerd!

Het W'all-in-One® prefab totaalsysteem verhoogt het gebruikerscomfort en verlaagt het energiegebruik. Een duurzame oplossing: goed voor het milieu én je portemonnee.

 

Kijk voor meer informatie op de website van Faay