Suskasten voor utiliteit, woningen en industrie

In gevels, tussenwanden of achter plafonds

Al sinds de jaren ´70 ontwerpen en maken we suskasten voor woningen, scholen en kantoren. Deze kunnen uitgevoerd zijn voor toepassing in de gevel, zoals meestal bij woningen, maar ook in tussenwanden of weggewerkt achter plafonds.   

Aan de hand van de gewenste luchtdoorlaat en geluiddemping wordt de suskast berekend. Zo hebben we een aantal suskasten in combinatie met brandwerende roosters en afdekroosters berekend en geleverd voor het Hyperion Lyceum in Amsterdam, voor stilte én verse lucht in de klassen en compartimentering bij brand. Ook voor het hoofdkantoor van Prénatal in Amersfoort hebben we suskasten berekend en geleverd. Deze zijn weggewerkt achter plafonds.

Suskasten voorzien van ventilator en lichtpunt zijn voor toepassing in onze audiciencabines.

Renovatie of vernieuwing

Ook voor renovatie of vernieuwing van bestaande suskasten (bij brandschade) bent u bij ons aan het goede adres. Zo hebben we bijvoorbeeld diverse series suskasten gereinigd en voorzien van nieuw isolatiemateriaal en nieuwe stille dwarsstroomventilatoren, én alles weer netjes in eigen spuiterij in de gewenste kleur gespoten.

Isolatiemateriaal

Het leveren van (in model gezaagd) isolatiemateriaal voor oudere suskasten, waarvan het dempende isolatiemateriaal is verteerd, is nog zoiets speciaals waar we ons steeds vaker mee bezig houden. Tevens verbeteren we de demping van bestaande suskasten, indien de geluidseisen strenger zijn geworden. Dit is vaak een veel goedkopere methode dan geheel nieuwe suskasten plaatsen. In veel gevallen hoeft er niet eens gedemonteerd te worden.

Kijk op onze website voor meer informatie.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie