Uitzonderlijke stille werking

DAPHNE (HRDA2) is een energiezuinige en efficiënte warmteterugwinunit ontworpen voor installatie aan de muur in residentiële toepassingen zoals huizen, appartementsgebouwen en kantoren. Het belangrijkste voordeel van DAPHNE (HRDA2) is de uitzonderlijke stille werking. De behuizing van DAPHNE (HRDA2) is ontworpen met het oog op esthetica, service en toegankelijkheid.

 

De ingebouwde intelligente AirGENIO-regeling zorgt voor een evenwichtige toevoer van frisse lucht en warmteterugwinning, terwijl de gebruiker de instellingen kan aanpassen aan zijn voorkeuren. Met de toegevoegde mogelijkheid van een AirGENIO-app is de DAPHNE binnen handbereik.

 

DAPHNE is ontworpen voor wandmontage die links of rechts aansluitingen kan hebben dankzij de omkeerbare voor- en achterkant. Standaard zijn ze voorzien van een elektrische voorverwarmer en optioneel met naverwarmer te verkrijgen. De Daphne is er in verschillende types : 200 – 300 – 500 en de XL : 700 en 900   

 

Specificaties Daphne
  • Aluminium tegenstroomwarmtewisselaar met warmteterugwinning efficiëntie tot 93%
  • Energiezuinige EC-ventilatoren met lage SFP en stille werking
  • Traploze automatische bypass voor koeling in warme zomertijden
  • Eenvoudige installatie en onderhoud
  • Aansluitingen met geïsoleerde verbindingen
  • Filters COARSE 60% (ISO 169890) als standaard, optioneel filter ePM160% (F7)

 

De bediening

Geïntegreerde AirGENIO Comfort-bedieningssysteem met touchscreen. (GBS aansluiting via ModBUS RTU, ModBUS TCP of BACnet.) De DAPHNE kan ook bediend worden middels een app waarmee u het apparaat vanaf uw telefoon of tablet kunt bedienen.

 

CO2- of vochtsensor

De Daphne is uit te breiden met CO2- of vochtsensor. Hiermee zorgt u ervoor dat er in bepaalde ruimtes tijdelijk meer geventileerd wordt wanneer er veel mensen aanwezig zijn.

 

Live ontmoeten?

U kunt Daphne ook live ontmoeten tijdens de energiebeurs 12, 13 of 14 oktober in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch. Stand: D018 in hal 3. Kijk ook hier voor meer informatie.

 

Download hier de technische specificaties van de HRDA2 200-300-500.

Download hier de technische specificaties van de HRDA2 XL 700- 900.