Marmoleum Roadshow: reis door 20 landen, start in Nederland

Ontdek de duurzame wereld van Marmoleum

Forbo Floorings Marmoleum Roadshow, die maar liefst 20 landen en bijna 60 steden aandoet, begint deze week en is tot en met 16 september in Nederland. Met deze reis ontmoet Forbo haar relaties en belangstellenden en neemt ze mee in de stappen die het zet richting de circulaire economie. Het belooft een unieke beleving te worden. Ben je architect, woning- of projectinrichter, facilitair manager, eindgebruiker of werk je bij een vloerbedrijf? Schrijf je dan nu in en ervaar in een uur tijd de inspirerende wereld van Marmoleum.

Tijdens de roadshow presenteert Forbo zes verschillende interactieve stations die de bezoeker meenemen in de nieuwste ontwikkelingen. Raak geïnspireerd door het Colour Wheel, de Sample Wall, laat je in 3D rondleiden door de fabriek en leer alles over Dynamics of a Building. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor een goed gesprek op het gezellige terras met foodtruck voor heerlijke hapjes en drankjes.

Het evenement is vanzelfsprekend CO2-neutraal. Dat bereikt Forbo opmerkelijk genoeg door het produceren van Marmoleum (dat CO2-negatief is). Zo levert de productie van 1 vierkante meter Marmoleum 20 kilometer C02-neutraal vervoer op met de vrachtwagen. Daarnaast zijn er zonnepanelen op het dak geplaatst voor de opwekking van elektriciteit. De Europese toer maakt deel uit van Forbo’s Marmoleum Live Forward campagne en doet in Nederland Amsterdam, Rotterdam, Assendelft, Bunnik, Coevorden en Eindhoven aan.

Voor meer informatie en registratie klik op Marmoleum Roadshow en reserveer snel je plek. Daarmee maak je kans op een duurzaam weekendje weg op de prachtige Marker Wadden.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie