Duurzaam vloermateriaal voor onze toekomst

CO₂ neutrale rubber vloerbedekking verkleint ecologische voetafdruk

Bij nora flooring systems voldoen de productiemethodes en grondstoffen aan hoge ecologische normen, de producten van nora zijn internationaal gecertificeerd en worden regelmatig door onafhankelijke instituten gecontroleerd. Op het gebied van milieu en duurzaamheid is nora flooring systems een van de toonaangevende bedrijven in de bedrijfstak en een van de initiatiefnemers van het Duitse Gesellschaft fur Nachhaltiges Bauen (DGNB) en lid van de Amerikaanse Green Building Council (USGBC). nora was de eerste fabrikant van veerkrachtige vloerbedekking die milieuproductdeclaraties (EPD) publiceerde en bovendien een van de eerste die werd gecertificeerd conform de ISO 14001-norm voor zijn milieubeheersystemen.

Alle nora vloerbedekkingen zijn CO₂ neutraal

Sinds het begin van 2019 heeft nora officieel aangekondigd dat de nora systems GmbH is opgenomen in het Interface Carbon Neutral Floors ™ -programma. Als gevolg hiervan is het productportfolio van Interface - tapijttegels, luxe vinyltegels (LVT) en nu ook nora rubber vloerbedekkingen - CO₂-neutraal gedurende de hele levenscyclus van het product. Het programma wordt standaard aan elke klant aangeboden, zonder extra kosten, en helpt hen hun eigen duurzaamheidsdoelen te bereiken. nora kent de impact van uw vloerbedekking op klimaatverandering. Met Carbon Neutral Floors ™ ondersteunt nora u bij het verminderen van uw persoonlijke CO₂-balans.

Een ander belangrijk punt is de economische waarde, omdat de rubber vloerbedekkingen van nora gedurende hun levensduur per definitie voordelig zijn, dankzij de lage kosten in onderhoud. Het professionele verkoopteam helpt altijd om de juiste rubber vloer voor het betreffende toepassingsgebied te selecteren en beantwoordt alle product specifieke vragen. nora flooring systems ziet het als zijn taak om toegevoegde waarde te leveren, zoals hoogwaardige kwaliteit van de service, projectplanning of technische ondersteuning, zodat u er op elk moment van overtuigd bent dat u de juiste beslissing heeft genomen door te kiezen voor een vloerbedekking van nora.

Meer weten, bezoek nora flooring systems ​​op https://www.nora.com/country/nederland/nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie