Nieuwenhuis.nl voor herstel na wateroverlast

Waterschade door hevige regenval

Met regelmaat trekken donkere wolken over Nederland. Door het veranderende klimaat krijgen we ook in Nederland een wisselend weerbeeld. De voorbeelden hebben we in de maanden juni en juli van 2021 met regelmaat op tv voorbij zien komen. Hevige regenval teisterde behalve Duitsland en België ook het zuidelijk gedeelte van Nederland met veel waterschade en andere ellende.


Nieuwenhuis wordt in deze tijden veelvuldig ingeschakeld om door waterschade vernielde vloeren en ondergronden te helpen herstellen. “We maken de vloer open”, aldus Herbert Nieuwenhuis van Nieuwenhuis.nl. “Het water zakt onder de vloer waardoor alles los komt, tegels worden losgedrukt en lagen van gipsgebonden egaline lossen bijna geheel op. Wij schaven of schuren de toplaag weg waardoor het drogingsproces aanzienlijk sneller verloopt, waarna de echte herstelwerkzaamheden van de vloer kunnen beginnen”.


Op de vraag of Nieuwenhuis.nl blij is met dit extra werk beantwoordt Herbert: “Dit betreft vooral ellende van de gedupeerden. Het is goed dat we kunnen helpen, maar je hoopt dat het niet te vaak zal voorkomen.
Wij bij Nieuwenhuis.nl proberen wat betreft het behoud van moeder natuur ons steentje bij te dragen door zo veel mogelijk minder belastend voor het milieu onze werkzaamheden uit te voeren”.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie