Te warm? Zet deze radiator aan

Eerste vrijstaande radiator voor verwarmen en niet-condenserend koelen: Jaga vernieuwt de Mini Vrijstaand met DBH

In combinatie met een warmtepomp kan de Jaga Mini Vrijstaand radiator, door de toevoeging van Dynamic Boost Hybrid nu ook niet-condenserend koelen. Jaga introduceert hiermee de eerste vrijstaande radiator die kan verwarmen en niet-condenserend kan koelen tegen een zeer laag energieverbruik. De compacte, maar krachtige radiator is de perfecte oplossing voor grote raampartijen, etalages, wintertuinen en onder vensterbanken.



Koelen en verwarmen

De radiator maakt gebruik van de Low-H2O technologie voor een lager energieverbruik en een maximale warmteafgifte. Dankzij de DBH-upgrade kan hij al verwarmen bij lage watertemperaturen vanaf 30 graden. Daarnaast heeft de radiator het vermogen om een ruimte snel te koelen (niet-condenserend) in combinatie met een warmtepomp. Dit milieuvriendelijke koelsysteem kan de temperatuur in een ruimte zo’n 3 tot 5 graden laten dalen.

Geen warmteverlies

Dankzij de Twin warmtewisselaars is de Jaga Mini Vrijstaand Hybrid zeer effectief voor het aanpakken van de koudeval bij grote raampartijen die doorlopen tot aan de grond. Er is geen straling naar het achterliggende glas en dus geen warmteverlies. De vrijstaande radiator is slechts 28 centimeter hoog, waardoor het uitzicht naar buiten niet verstoord wordt.
 

  • Capaciteit verwarming (Watt): 1648 – 10512
  • Capaciteit koeling (Watt): 276 - 1610
  • Hoogte: 28 cm
  • Lengte: 81 – 241 cm
  • Breedte: 13.0 – 18.0 cm

Eenvoudige installatie

De radiator is eenvoudig door één persoon te installeren. Het toestel is volledig voorgemonteerd met geïntegreerde voeten, bestaande uit bekleding uit één stuk, leidingafdekkap, DBH set inclusief bediening, sturing en voeding 24 VDC.



Verschillende kleuruitvoeringen

De Mini Vrijstaand Hybrid is verkrijgbaar in diverse kleuren. Standaard is hij verkrijgbaar in verkeerswit (RAL9016) en zandstraalgrijs (001), maar is er ook een uitgebreide kleurenkaart voor andere uitvoeringen. De krasvaste poedercoating is milieuvriendelijk gelakt en heeft een hoge UV-bestendigheid.



Over Jaga

Al ruim 50 jaar levert Jaga Climate Designers binnenklimaatconcepten over de hele wereld. Daarbij zet het bedrijf vol in op innovatieve duurzame ontwikkelingen als het gaat om koelen, verwarmen en ventileren van gebouwen en woningen. Jaga-medewerkers zijn echte Climate Designers; zij voelen de urgentie om producten te ontwikkelen die niet alleen het binnenklimaat, maar óók het buitenklimaat ten goede komen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie