Compromisloze ontwikkeling resulteert in één van de meest efficiënte, energiezuinige en stille woonhuisventilatoren

De Q-Stream is een geluidsarm, energiezuinig, comfortverhogend en efficiënt ventilatiesysteem. Door zijn compacte afmetingen is het systeem makkelijk in te bouwen en daarmee geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.


Doordat de Q-Stream evolution maar in één uitvoering gemaakt wordt, is het voor BUVA mogelijk geweest om deze optimaal te ontwikkelen zonder dat er rekening gehouden hoefde te worden met afwijkende eisen die het totaalresultaat zouden beïnvloeden. De Q-Stream evolution is dus compromisloos ontwikkeld.


Dit heeft erin geresulteerd dat de Q-Stream evolution tot de meest efficiënte-, energiezuinige- en stille woonhuisventilatoren op de markt behoort. Al deze mogelijkheden en eigenschappen worden gecombineerd met een aantrekkelijk design en een al net zo aantrekkelijke prijs.


CO2-sensor en bediening in één

De BUVA SmartSense is een unieke CO2-ruimtesensorbediening die zowel de BUVA Q-Stream woonhuisventilator als de BUVA EcoStream WTW-unit kan aansturen. In de automatische stand zorgt de bediening ervoor dat er meer binnenlucht wordt afgezogen zodra het CO2-niveau te hoog wordt. Daarnaast is er een nachtstand, zodat gedurende de nacht verhoogde ventilatie plaatsvindt. Verder heeft de bediening tevens een booster- en vakantiestand.

 

Inregelen

Misschien wel de belangrijkste functie van de bediening is het inregelen. U kunt namelijk de Q-Stream evolution volledig inregelen vanaf de bediening. Dit onderscheidt de Q-Stream evolution van alle andere MV-boxen. De sensoren en bedieningen zijn identiek qua vormgeving. Er zijn drie verschillende bedieningen en twee verschillende CO2-sensoren, te weten:

 • Bediening
  • Batterij gevoede bediening
  • Boxgevoede bediening (12V)
  • Netstroomgevoede bediening (230V)
 • CO2-sensor
  • Boxgevoede sensor (12V)
  • Netstroomgevoede sensor (230V)

Meer informatie over Q-Stream en SmartSense

Neem voor meer informatie contact op met BUVA homecare systemen via het BUVA contactformulier.