Dat de vraag naar zonwering toeneemt, is niet zo gek

De zon laat zich steeds meer en langer zien, waardoor het in huis soms nét iets te warm aanvoelt. De vraag naar zonwering neemt hierdoor toe. Dat is zo gek nog niet, want een huis moet altijd fijn aanvoelen en zonwering helpt daarbij. Het moet een plek zijn waar je kunt slapen zonder een luidruchtige airco, tot rust kunt komen zonder dat het zweet van je voorhoofd druppelt en waar je kunt werken zonder zonlicht op het scherm. Onze veelzijdige SolidScreen is dé ideale oplossing.

 

Populairder dan ooit

Screens zijn een vorm van buitenzonwering die de laatste jaren zéér populair is geworden, mede door alle bijbehorende voordelen. Onze SolidScreen-lijn bestaat uit ritsscreens die zonlicht en warmte weren, maar door de bijzondere weving van het Tibelly screendoek toch diffuus licht toelaten, waardoor het zicht naar buiten niet verloren gaat. Op deze manier wordt er al snel tot 30% energie bespaard. Onze SolidScreen is bovendien succesvol getest op windsnelheden tot 145 km/h en heeft de hoogste klasse behaald bij TÜV-testen op levensduur en windbelasting.  

 

Trends en ontwikkelingen

De SolidScreen-lijn van AVZ-Group heeft meerdere varianten voor verschillende bouwsituaties. Zo is er de SolidScreen Standaard met vele kastvarianten, de SolidScreen XS met extra smalle geleiders, de SolidScreen XL welke tot 6 meter breedte of hoogte is uit te voeren, en de SolidScreen Niche en Niche XS, welke in te bouwen zijn in een nis of spouw. Daarbij kijkt onze eigen R&D-afdeling voortdurend naar nieuwe ontwikkelingen en trends om de SolidScreen-lijn verder uit te breiden. Op deze manier maken onze screens van ieder huis een fijne plek!

 

Benieuwd naar hoe de SolidScreen-lijn eruitziet? Bekijk dan snel de video: