De toekomst is nu!

Meer veiligheid en controle

Meer veiligheid en controle, maar zonder dat het u meer tijd kost? Intratone verzorgde voor verschillende woningcomplexen een volledig draadloos toegangscontrolesysteem waar bewoners blij mee zijn.

Intercom vervangen?

De draadloze Intratone intercom is binnen enkele uren gebruiksklaar ... echt! Een Intratone draadloze intercom is de ideale toegangscontrole voor appartementen en andere gebouwen. Het intercom systeem is binnen no-time geïnstalleerd in appartementencomplexen, zowel in nieuwbouw appartementencomplexen als in bestaande (renovatie) gebouwen. Omdat de intercom (op de voeding na) volledig draadloos is, is deze binnen enkele uren gebruiksklaar. Er hoeven geen aansluitingen gerealiseerd te worden tussen de intercom en de woningen, dat scheelt veel tijd en materiaalkosten. Tevens wordt de deurintercom vooraf geprogrammeerd met de juiste data van de bewoners, direct gebruiksklaar en dus weinig tot geen overlast voor de gebruikers.

Toegangscontrole appartementen snel en eenvoudig beheren op afstand

Is een Intratone draadloze intercom eenmaal geïnstalleerd, dan is beheer van toegangscontrole zeer eenvoudig en op afstand. Beheerders kunnen volledig plaats- en tijdonafhankelijk alle gegevens aanpassen. Denk dan aan het aanpassen van bewonersdata in verband met het verhuizen van oude en bewonen van nieuwe bewoners. Maar ook meer tijdelijke aanpassingen worden volledig op afstand beheerd, bijvoorbeeld het toekennen van nieuwe toegangsniveaus aan derden, denk dan bijvoorbeeld aan zorginstellingen, onderhoudsdiensten of schoonmaakdiensten. Op afstand is binnen no-time een gebruiker toegevoegd en kan zelfs aan deze gebruiker een tijdvak en duur van de authenticatie worden toegekend. Dit alles maakt dat gebouwbeheerders sneller, efficiënter en klantgerichter zelfs meerdere gebouwen op afstand kunnen beheren, vanuit welke locatie dan ook.

Kijk op de website van Intratone voor meer informatie.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie