Megaflex Pro: misschien wel de beste kit van Nederland!

De ene kit is de andere niet

In Brabant zeggen ze wel eens 'as ge ut nie mir wit, pur of kit' (als je het niet meer weet, kun je altijd nog pur of kit gebruiken) wanneer iemand klusprojecten nogal provisorisch heeft aangepakt. Dit gezegde uit het gebied van het hoofdkantoor van Belned, bevestigt de brede toepasbaarheid van kitten. Toch is de ene kit de andere niet, weet de professional! Voor die vakmensen hebben wij voor de meest voorkomende toepassingen een selectie topkitten gemaakt, die we uitbrengen onder het eigen Mega-label.

Megaflex Pro is een van de hardlopers bij Belned! En dat is niet voor niets. Het is een breed toepasbare, hoogwaardige, professionele en universeel overschilderbare afdichtingskit op basis van hybride technologie. We durven zelfs te zeggen: misschien is het wel de beste kit van Nederland!

Naast de hybride kit Megaflex Pro bestaat onze Mega-serie uit diverse acrylaat kitten, adhesive kitten, siliconen kitten, foams, cleaners en finishers van topkwaliteit en geschikt voor specialistisch gebruik. Er zijn dus kitten uit deze serie beschikbaar voor vrijwel elke ondergrond en afwerking. Deze kunnen veelal worden besteld als worst en koker en zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Nieuwsgierig?

U vindt ze in onze webshop.

« Nieuws overzicht