Gevelplinten van Holonite

Holonite gevelplinten benadrukken de uniciteit van het gebouw en voorzien het van een luxueuze uitstraling

Gevelplinten van Holonite beschermen gebouwen tegen vocht en vuil. Het is een kwalitatief hoogwaardig product wat woningen en gebouwen zowel functioneel als esthetisch opwaardeert. Naast bescherming benadrukken gevelplinten de uniciteit van het gebouw en voorzien ze het van een luxueuze uitstraling.

Bij toepassing van buitengevelisolatie vormt de gevelplint de perfecte technische en esthetische afwerking van de voet van het gebouw. Holonite biedt zowel gevelplinten met isolatie, als zonder isolatie aan.

Functionaliteit

De gevelplinten zijn leverbaar in standaardlengtes van één meter en in verschillende standaard hoogtematen. Door de eenvoudige bewerkbaarheid van de 20 millimeter dikke panelen kunnen eventuele paselementen makkelijk op maat worden gezaagd. Gevelplinten van Holonite sluiten exact op elkaar aan, hierdoor is afkitten overbodig. De gevelplinten zijn zowel geschikt voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Geïsoleerde gevelplinten zijn voorzien van EPS of XPS isolatie.

De gevelplinten zijn opgebouwd uit een hoogwaardig composiet mengsel. Hierdoor zijn ze waterdicht en vorst- en alkalibestendig en beschikken ze over vele gunstige producteigenschappen. Zo zijn de gevelplinten zeer onderhoudsvriendelijk en eenvoudig in gebruik. Ook zijn de Holonite gevelplinten Cradle to Cradle gecertificeerd.

Assortiment

Holonite biedt maatwerk, ook als het gaat om gevelplinten. Wij hebben een uitgebreid assortiment gevelplinten. Al onze gevelplinten zijn standaard verkrijgbaar in verschillende afmetingen, maar zijn ook volledig op maat te bestellen. Daarnaast zijn er ook op maat te bestellen hoekstukken. De Holonite gevelplinten kunnen in verschillende kleuren, maatvoeringen en afwerkingen geleverd worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk voor meer informatie op onze website of neem telefonisch contact met ons op!

« Nieuws overzicht