BUVA EcoStream WTW-unit

Een revolutionair, intelligent en modulair balansventilatiesysteem dat gebruikmaakt van warmteterugwinning

De BUVA EcoStream WTW-unit is een revolutionair, intelligent en modulair balansventilatiesysteem dat gebruikmaakt van warmteterugwinning. Deze door BUVA zelf ontworpen WTW-unit is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse woningmarkt en daardoor uniek.

 
Gemakkelijk te installeren

Tijdens de ontwikkeling van de BUVA EcoStream WTW-unit was het belangrijk om één apparaat te produceren. Deze is geschikt voor alle woningen in Nederland. Dit maakt het bestel- en installatieproces voor iedereen een stuk gemakkelijker. De EcoStream is links en rechts omkeerbaar en levert een royaal luchtdebiet, afdoende voor elke woning.

Autonoom

De EcoStream is een autonoom werkende WTW-unit. Door middel van ingebouwde sensoren wordt bepaald hoe er geventileerd moet worden. De sensoren meten permanent de luchtkwaliteit, zo herkent de EcoStream wanneer er gedoucht of gekookt wordt of als iemand naar het toilet is geweest. De ventilatie wordt dan tijdelijk verhoogd tot de kwaliteit van de binnenlucht weer optimaal is.

Daarnaast wordt de temperatuur van de binnen- en buitenlucht constant gemeten. Hierdoor kan de EcoStream kiezen om door middel van een bypass-klep de warmtewisselaar buiten werking te stellen voor extra comfort in de zomer.

Wifi en Bluetooth

De EcoStream is voorzien van een wifi- en bluetooth module. Door de wifi functionaliteit kan met behulp van de EcoStream app de WTW-unit bediend worden, op afstand worden voorzien van de nieuwste software of in het geval van een storing worden uitgelezen. De bluetooth functie maakt het voor de installateur mogelijk om de EcoStream in te regelen zonder wifi-netwerk.

Stil, energiezuinig en hoog rendement

BUVA staat voor kwaliteit en duurzaamheid en dat is terug te zien in de BUVA EcoStream WTW-unit. De EcoStream behoort tot de meest stille, energiezuinige en efficiënte WTW-units op de markt. Door alle mogelijkheden en eigenschappen slim te combineren met een aantrekkelijk design maakt de EcoStream warmteterugwinning toegankelijk voor installateurs en bewoners.

Voor meer informatie over de EcoStream of hoe wij bedrijven helpen duurzaam en intelligent te presteren in de bouwkolom, neem contact op met het team van BUVA.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie