NDAA compliant producten voor camera-observatie

Amerikaanse wet heeft mogelijk gevolgen voor observatiecamera's in Europa

De John S. McCain National Defense Authorization Act (NDAA) voor het fiscale jaar 2019 werd ondertekend op 13 augustus 2018 en ging augustus 2020 in. De wet, specifiek Section 889, verbiedt Amerikaanse federale agentschappen, hun contractanten en subsidie- of leningontvangers het verkrijgen of gebruiken van “telecommunicatie- en videobewakingsapparatuur of -diensten” van specifieke Chinese bedrijven als een “substantiële of essentiële component van een systeem, of als cruciale technologie als onderdeel van een systeem.”

NDAA in Europa

Deze Amerikaanse wet heeft ook gevolgen in Europa. Veel Europese bedrijven en instanties volgen deze Amerikaanse wet en vragen nu ook naar NDAA Compliant producten.

NDAA en IDIS

IDIS is een Zuid-Koreaans bedrijf en brengt nu producten op de markt die voldoen aan de strenge eisen van de NDAA. Dat betekent dat er in de NDAA Compliant producten geen onderdelen (zoals chips) gebruikt worden die volgens de Amerikaanse wet verboden zijn. De eerste camera's zijn inmiddels bij IDIS op voorraad:

  • DC-D4217RX-2.8
  • DC-D4800 serie
  • DC-T4800 serie

Binnenkort verwacht IDIS nog meer NDAA Compliant producten te kunnen leveren.

Meer informatie

Wilt u meer weten over NDAA Compliant, of wilt u weten welke producten IDIS levert die NDAA Compliant zijn? Neem dan contact met IDIS op: telefonisch 0162 - 387 247, per mail: sales@bnl.idisglobal.com of direct met uw accountmanager.

« Nieuws overzicht