Bezig met een renovatie rondom het dak?

Rockpanel Uni

Bezig met een toepassing rondom het dak? Boeiboorden, dakranden of dakkapellen? Met de gevelpanelen van Rockpanel Uni geef je elk gebouw gemakkelijk en snel een frisse, hoog-waardige uitstraling. Deze gevelpanelen zijn makkelijk te installeren en hebben een lange levensduur, terwijl er slechts minimaal onderhoud nodig is. Het plaatmateriaal is beschikbaar in 6 RAL-kleuren, waardoor ze altijd perfect passen bij andere bouwmaterialen. Makkelijk op maat te zagen en te monteren, zelfs bij renovatiewerken.

Bespaar op sloopkosten

Bij het vervangen van boeiboorden, dakranden en dakkapellen kunnen Rockpanel platen prima over oude, niet rotte boeiboorden of platen geplaatst worden, Ć©n dat zonder ventilatie. De platen zijn namelijk dampdoorlatend en kunnen daardoor ongeventileerd worden toegepast. Ook bij puivullingen kunnen de platen ongeventileerd worden toegepast waardoor de spouwruimte maximaal benut kan worden voor isolatie. Daarbij kunnen de panelen in alle richtingen worden geplaatst, waardoor plaatafval en plaatsingsfouten worden geminimaliseerd. De reststukken kunnen worden hergebruikt.

Dakrand zonder voeg?

Liever geen voeg tussen de platen? Afhankelijk van de bestaande of nieuwe achterconstructie, kunnen ze koud tegen elkaar geplaatst worden, doordat de panelen niet krimpen of uitzetten. Zo vormen naden of verbindingsprofielen geen hinderlijke onderbreking en kan er een strakke dakrand worden gemaakt. Ook kan de plaat op de bouwplaats gebogen worden naar de vorm van de bestaande constructie.

Nagelen of schroeven

Rockpanel plaatmateriaal kan op verschillende manieren bevestigd worden, waaronder schroeven maar ook met nagels. Verkrijgbaar in bijpassende RAL-kleuren zijn de nagels nauwelijks zichtbaar en daarnaast zeer snel te bevestigen. Installeer de panelen zonder voorboren direct op locatie, zo bespaar je op boorkosten.

Makkelijk op maat te zagen

De platen zijn makkelijk te detailleren op de bouwplaats met standaard gereedschap. Zo vormen ze de ideale renovatieplaten om ter plaatse lastige hoeken in te zagen. De snelle verwerkingstijd maakt Rockpanel dan ook een bijzonder kostenefficiƫnte oplossing.

Vraag hier vrijblijvend een gratis productmonster aan.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie