Haal meer uit het ventilatiesysteem

De Climate Switch techniek van Zehnder houdt met verse lucht het huis koel in de zomer en warm in de winter. De switch van warm naar koud wordt automatisch geregeld. Zo wordt duurzaam gebruik gemaakt van het ventilatiesysteem om een aangenaam en gezond binnenklimaat te creëren. Ontdek de mogelijkheden van koelen met ventilatie en waarom Climate Switch een oplossing voor oververhitting in woningen is.  

 

Ventilatie als oplossing bij oververhitting in huis

Onze zomers worden steeds warmer. Daardoor is oververhitting in huis een opkomend probleem. Een ventilatiesysteem met Climate Switch biedt de oplossing: een comfortabel binnenklimaat in elk seizoen! Lees hier meer over oververhitting.

 

Schone lucht in het hele huis

Climate Switch zorgt voor verse luchttoevoer in het hele huis. Ongezonde deeltjes worden daarbij meteen uit de lucht gefilterd en de luchtvochtigheid wordt in balans gebracht. Dat merk je! Bekijk hier welke Climate Switch oplossingen op elkaar aansluiten.

 

Zomercomfort in de wet- en regelgeving

Het tegengaan van oververhitting in huis is opgenomen in de wet- en regelgeving met de indicator “TO-juli”. Bij de bouw van een huis moeten er maatregelen worden genomen om de woning in de zomer koel te houden. Lees hier meer over wet- en regelgeving en ventilatie.

 

Overzicht ventilatiesystemen en Climate Switch oplossingen

Gebruik het overzicht om te zien welke Climate Switch oplossingen je kunt aansluiten op de ventilatiesystemen van Zehnder en voor welke situatie ze geschikt zijn. Bekijk hier het overzicht.

 

Handig! Gratis Climate Switch mediapakket

In het mediapakket tref je diverse afbeeldingen en advertenties aan met ruimte voor je eigen bedrijfsgegevens. Handig om te gebruiken op je eigen website, social media kanalen of bijvoorbeeld in de huis-aan-huis krant in jouw regio. Ga naar de website voor meer informatie over het mediapakket.