Stijlvol design, functioneel gebruiksgemak

Met de D-Sign introduceert Famostar een exclusief vormgegeven noodverlichtingsarmatuur met een bijzondere uitstraling. Bij dit stijlvolle armatuur met een ranke vormgeving en doorlopend pictogram is er ondanks het fraaie design geen concessie gedaan aan het gebruiksgemak. Het verrassende concept van het D-Sign armatuur is inmiddels bekroond als winnaar van de prestigieuze Red Dot Design Award. Een mooie onderscheiding en tevens het bewijs dat Famostar met de D-Sign exclusiviteit met functionaliteit heeft weten te combineren! Nu al meer weten? Download hier de folder.

 

Inclusief exclusiviteit

Het fraaie uiterlijk van het nieuwe armatuur maakt de D-Sign bij uitstek geschikt om toe te passen in een omgeving waar sfeer en uitstraling minstens zo belangrijk zijn als de veiligheid. Voorbeelden zijn theaters, bioscoopzalen en restaurants. Het in zwart of wit leverbare armatuur is dankzij z’n geraffineerde design met doorlopend pictogram bij uitstek geschikt op dit soort locaties. Optioneel kan de D-Sign zelf worden voorzien van een compleet geïntegreerde en volwaardige vluchtwegverlichting. Daardoor hoeven er minder armaturen te worden geplaatst in een gebouw, waardoor de sfeer nog beter gewaarborgd kan blijven.

 

Mooi maar praktisch

Ondanks het stijlvolle design is het praktisch gebruiksgemak bij het ontwerp niet vergeten. Integendeel, Famostar heeft het armatuur van talrijke slimmigheden voorzien die niet alleen de installateur, maar ook de inkoper zal waarderen. Het betreft innovaties die de logistiek, montage en het onderhoud rondom de noodverlichting er makkelijker op maken. Zo is de D-Sign heel eenvoudig om te bouwen van wand- naar plafondarmatuur zonder dat hier gereedschap voor benodigd is. Ook de installatie kenmerkt zich door zijn eenvoud. Zo bewijst Famostar dat een exclusief design en gebruiksgemak wel degelijk heel goed samen kunnen gaan.

 

Die slimme combinatie heeft tevens geresulteerd in een prachtige onderscheiding. Het nieuwe D-Sign armatuur is winnaar geworden van de prestigieuze en internationaal erkende Red Dot Design Award. Deze prijs wordt toegekend aan fabrikanten die zich weten te onderscheiden door middel van producten met een mooi én functioneel design. In de categorie ‘Lighting Systems’ was onze D-Sign armatuur winnaar. Uiteraard zijn wij daar bijzonder trots op!

 

Wil je meer weten over de D-Sign? Bekijk dan hier de productpresentatie.