Versnel en verbeter het bouwproces

Onder de naam SlimFix Flex biedt IsoBouw een aantal aanvullende maatwerkoplossingen bij standaard dakelementen. Deze snel leverbare geprefabriceerde maatwerkoplossingen versnellen, verbeteren en vereenvoudigen het bouwproces met behoud van een maximale flexibiliteit op de bouwplaats.

 

Enkele voorbeelden zijn:

 

 
Dakvenstervoorziening

Bij een dakvenstervoorziening voorziet IsoBouw 1 of 2 elementen fabrieksmatig van constructieve verstevigingen die afgestemd zijn op de breedte van het dakvenster. In het werk kunnen, in verticale richting variërend, de sparingen uitgezaagd worden. Hierdoor hoeven op de bouwplaats geen bouwkundige constructies, zoals ravelingen aan de binnenzijde, meer aangebracht te worden.

 

Kopgevel-overstekvoorziening

Bij een kopgevel-overstekvoorziening worden in de dakelementen gaten en extra langslatten aangebracht waarin in het werk balken kunnen worden geplaatst. Zodanig kan op een eenvoudige en snelle wijze een overstek gecreëerd worden voor elke gewenste afmeting en vorm. De kopgevel-overstekvoorziening biedt de architect volledige esthetische vrijheid en de aannemer een aanzienlijke tijdwinst op de bouwplaats.

 

Boei- en gootverjonging

Bij een gootverjonging worden de dakelementen aan de gootzijde verjongd (bovenzijde) waardoor bouwkundig een perfect detail ontstaat en lekwater automatisch in de goot loopt. Bij een boeiverjonging gebeurt hetzelfde aan de gootzijde waardoor het boeiboord slanker uitgevoerd kan worden.

 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Bezoek de site voor een overzicht van alle Flex-opties.