Functionele vloersystemen die duurzaam én esthetisch zijn

Eindeloze mogelijkheden

Harsgebonden vloersystemen winnen aan populariteit. Niet alleen in de industrie, maar ook in de publieke en private sector kom je ze steeds vaker tegen. Niet zo gek als je bedenkt dat de mogelijkheden eindeloos zijn. De vloersystemen van Mapei gaan zelfs nog verder. Volledig af te stemmen op de wensen van de opdrachtgever en de gebruiker, biedt Mapei een serie industriële en decoratieve vloer-systemen waarbij functionaliteit, duurzaamheid en design letterlijk hand in hand gaan.

Vloersystemen voor alle sectoren

De Mapefloor vloersystemen van Mapei bestaan uit hoogwaardige rolcoatingsystemen, gietvloeren en parkeersystemen die toepasbaar zijn in de industrie, food & beverage, zorg, onderwijs, horeca, openbare gebouwen, kantoren, winkels en woningen. De vloersystemen op basis van epoxy, polyurethaan en cement polyurethaan kenmerken zich door hun hoge bestendigheid, razendsnelle verwerking en het onderhoudsarme karakter. De Mapefloor vloersystemen voldoen bovendien aan alle nationale en internationale normen, die gelden in de verschillende industrieën. Tel daarbij de oneindige reeks kleurmogelijkheden op, wat maakt dat de Mapefloor vloersystemen van Mapei niet alleen functioneel en duurzaam zijn, maar ook esthetisch.

Sneldrogende vloersystemen

Mapei heeft naast de Mapefloor range ook coatings op basis van acrylaathars en acrylaat-epoxyhars. De serie Mapecoat TNS is speciaal ontwikkeld voor buitenruimtes, zoals speelplaatsen, wandel- en fietspaden, wegmarkeringen, stadions, galerijen en trappen. Naast de coatings voor buitenruimtes bestaat de Mapecoat TNS serie ook uit speciale coatings voor sportvloeren. De Mapecoat TNS systemen kenmerken zich door de razendsnelle droging, hoge bestendigheid en het duurzame karakter. Mapecoat TNS systemen zijn bovendien leverbaar in 36 standaard kleuren en op aanvraag ook in RAL kleuren te maken met het ColorMap® mengsysteem van Mapei.

Meer weten?

Wil je meer informatie over Mapefloor of Mapecoat TNS systemen? Informeer naar de mogelijkheden via +31 (0)85 00 69 200, techniek@mapei.nl of ontdek het op de website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie