Holonite binnendeurdorpels

Holonite biedt voor iedere doorgang een bijpassende dorpel!

Holonite produceert een breed assortiment dorpels voor binnen-toepassingen. Naast standaard, vlakke binnendeurdorpels worden ook badceldorpels, schuine dorpels en rolstoeldorpels gemaakt. Binnendeur-dorpels kunnen op maat geleverd worden.
 

Functionaliteit

Binnendeurdorpels worden gebruikt om verschillende ruimtes en vloerdelen van elkaar te scheiden. De binnendeurdorpels van Holonite zijn opgebouwd uit een hoogwaardig composiet mengsel. Hierdoor zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk en eenvoudig in gebruik.

Ook zijn de Holonite binnendeurdorpels Cradle to Cradle gecertificeerd (standaard Bronze / optioneel Silver). Het uiteindelijke doel van Cradle to Cradle is om hergebruik van Holonite producten te realiseren. Dit betekent Holonite binnendeurdorpels die aan het einde van hun levensduur zijn, omzetten in nieuwe Holonite producten.

Rolstoeldorpels

De ronde vorm van Holonite rolstoeldorpels vereenvoudigt doorgangen voor rollators en rolstoelen. Deze dorpels zijn onder andere geschikt voor toepassingen in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en woningen voor ouderen.

Schuine dorpels

Holonite schuine dorpels vormen een oplossing voor het overbruggen van niveauverschillen tussen ruimtes. Deze dorpels bieden de uitkomst voor daar waar met rollend materiaal wordt gewerkt.

Mogelijkheden

De binnendeurdorpels kunnen in verschillende kleuren, maatvoeringen en afwerkingen geleverd worden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk voor meer informatie op onze website of neem telefonisch contact met ons op!

« Nieuws overzicht