VMI verbetert service met IDIS Deep Learning Analytics

Kopers van videotechnologie richten zich steeds meer op applicaties voor de handhaving van bedrijfsprotocollen, naast traditionele veiligheid, constateren IDIS America en partner Virtual Management Intelligence (VMI).

IDIS America en partner VMI werken samen om AI-ondersteunde services voor bewaking op afstand te leveren, waaronder bewaking van bedrijfsactiviteiten. In sectoren zoals transport, warehousing, voedselverwerking, banken en finance.


VMI gebruikt IDIS video voor bijvoorbeeld:

  • Transport: verbeteren van monitoring op voertuigveiligheidscontroles
  • Banken: stroomlijnen van en voldoen aan openen en sluiten protocollen
  • Industrie: ondersteunen van veiligheid en efficiĆ«ntie van de productielijn
"Dit zijn toepassingen waarbij klanten videotechnologie willen om zich te concentreren op het bredere welzijn van hun bedrijfsactiviteiten, en om risico's te verlagen", vertelt San Kim, Operations Director, VMI. "Beveiliging is nog steeds een belangrijke vereiste, maar er is een groeiend besef dat camera's voor zoveel meer kunnen worden gebruikt. VMI gebruikt IDIS end-to-end video-oplossingen, waaronder IDIS Deep Learning Analytics (IDLA) om geavanceerde monitoring te leveren die betaalbaar is", merkt hij op. "IDLA's geautomatiseerde detectie-tools (line-cross, loitering en objectdetectie) halen druk af van de bewakingsteams van VMI en helpen ze zowel kleine als grote gebruikers toegang te geven tot op maat gemaakte 24/7 surveillance dat traditioneel alleen beschikbaar was voor grote bedrijven met een toegewijde meldkamer."

"In vergelijking met alternatieve mix-en-match-oplossingen die we hebben geprobeerd, is het IDIS end-to-end model kosteneffectiever om mee te werken en te onderhouden", vertelt Kim. Hij waarschuwt echter tegen de industrie die veelbelovend is als het gaat om de capaciteiten van Deep Learning Analytics. "Voor de videosector als geheel is de uitdaging nu om zich te concentreren op toepasselijke oplossingen die in het echte leven werken. We hebben al bewezen dat onze Deep Learning engine solide is, we moeten nu kijken hoe we hier het beste gebruik van kunnen maken."

"We werken nauw samen met VMI om waardevolle video-observatieoplossingen aan te bieden. Niet alleen voor veiligheidsdoeleinden, maar ook voor veel bredere bedrijfstoepassingen", zegt Jason Burrows, Sales Director, IDIS America. "Vooruitkijkend zien we spannende mogelijkheden voor Deep Learning Analytics om nauw aan te passen om de specifieke problemen van individuele klanten op te lossen."
 
Wilt u weten hoe IDIS Deep Learning Analytics voor u meerwaarde kan bieden?
Neem dan contact met IDIS op: telefonisch 0162 - 387 247, per mail: sales@bnl.idisglobal.com of direct met uw accountmanager.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie