IDIS integratie met Gallagher Access Control levert krachtig Security Management platform

De integratie biedt system-integrators en eindgebruikers alles wat ze nodig hebben voor een volledig en toekomstbestendig gebouw- en terreinbeheer. Dankzij de eenvoudige integratie verdwijnt de complexiteit en wordt er op kosten bespaard.

Het Gallagher Command Centre Toegangscontrole en Security Management-platform kan worden geïntegreerd met IDIS DirectIP® NVR's en camera's, evenals de analoge DirectCX® HD-TVI-recorders en camera's. Dit stelt klanten in staat om IP en analoge systemen te combineren, en coaxbekabeling te benutten als dat nodig is. Gebruikers kunnen kiezen tussen IDIS Center of het volledig uitgeruste IDIS Solution Suite VMS.
 

Er is een groeiende vraag naar ondernemingsniveau geïntegreerde oplossingen die de nieuwste video- en toegangstechnologie combineren, maar tegen lagere totale kosten van eigendom (TCO) op lange termijn. Klanten willen daarnaast meer systeemflexibiliteit en aanpassingsvermogen over langere levenscycli.
 

Operationeel zijn er aanzienlijke voordelen van de upgrade voor klanten met afzonderlijke oplossingen. De naadloze integratie van toegangscontrole met video maakt bijvoorbeeld onmiddellijke verificatie van gebeurtenissen mogelijk, zoals geforceerde deuren, met camerabeelden die automatisch worden getoond aan operators. Met geïntegreerde oplossingen komen alarmen van deuren, camera's en andere apparaten samen op één platform, waardoor het voor operators eenvoudiger wordt om te reageren en de kans dat incidenten worden gemist wordt verkleind.

 
"Naadloze interoperabiliteit tussen IDIS en Gallagher biedt integrators en eindgebruikers alles wat ze nodig hebben om complete, toekomstbestendige Security Management platformen te creëren, zonder compromissen op functionaliteit", vertelt Jamie Barnfield, Senior Sales Director, IDIS Europe. "System-integrators kunnen klanten nu een betaalbare, efficiënte en kant-en-klare zakelijke beveiliging en veiligheidsoplossing aanbieden die ondernemingsniveau video, toegangscontrole, levensveiligheid, bezoekersbeheer en gebouwbeheer omvat."
 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die integratie met Gallagher biedt?
Neem dan contact met IDIS op: telefonisch 0162 - 387 247, per mail: sales@bnl.idisglobal.com of direct met uw accountmanager.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie