Slimme toegangscontrole voor kleine en middelgrote organisaties: evolo smart van dormakaba

Regel het met je mobiele telefoon

Of het nu gaat om nieuwe of bestaande medewerkers die toegang nodig hebben, dan wel om verloren toegangsmedia: met behulp van evolo smart regel je je toegang eenvoudig met je mobiele telefoon. Zo kun je snel en flexibel reageren en behoud je steeds het overzicht. Het is een modern systeem waarbij je je mobiele telefoon gebruikt voor het programmeren én als sleutel om toegang te krijgen.

Ook kleine bedrijven, zoals benzinestations, startups, winkels, maar ook appartementencomplexen en woningen, hebben behoefte aan efficiënte toegangsoplossingen. Met evolo smart bieden wij je de passende oplossing. Alles regel je via de gratis app op je mobiele telefoon.

Toegangscontrole app

De dormakaba evolo smart app bepaalt welke personen wanneer toegang hebben tot je deur. Je stelt eenvoudig het tijdsprofiel in. Je kunt een verloren toegangskaart of sleutelhanger verwijderen en deurcomponenten bijwerken. Vervolgens kunt je direct op je mobiele telefoon de statusinformatie van de deur bekijken. En het beste van alles: je hebt hiervoor geen internetverbinding nodig. Om nieuwe toegangsmedia vast te leggen, scan je de QR-code op de kaart of sleutelhanger. Voor toegang via de mobiele telefoon koop je een digitale sleutel in de evolo smart App.

Toegangscontrole componenten

Voor het afsluiten van je deuren beschikt het dormakaba evolo-systeem over beproefde componenten, zoals elektronische cilinders, elektronisch deurbeslag en kaartlezers. Afhankelijk van je behoeften zijn er verschillende uitvoeringen en toegangsmedia voor een optimale oplossing. Deze componenten functioneren standalone. Dit houdt in dat je geen extra bekabeling of internet voor je deuren nodig hebt. Als je conventionele mechanische cilinders gebruikt, kun je zonder al te veel moeite op evolo smart overstappen: De mechanische cilinders  worden eenvoudigweg vervangen door elektronische cilinders. In het brede assortiment biedt dormakaba ook gecertificeerde producten volgens SKG** ® en SKG*** ®. Je dormakaba-dealer geeft je graag advies over welke componenten het meest geschikt zijn voor jou.

Gebruik en voordelen
  • Ideaal voor kleine bedrijven, appartementencomplexen en woningen
  • Gratis app voor programmeren en mobile access
  • Toegang met mobiele telefoon (mobile access), toegangskaart of sleutelhanger
  • Met mobile access geen uitgifte van toegangskaarten of sleutelhangers nodig
  • Snelle en flexibele programmering
  • Simpel verwijderen van verloren media
  • Eenvoudig tijdgebonden toegang verlenen
  • Beveiliging via aparte programmeerkaart gewaarborgd
  • Onafhankelijk: evolo smart draait offline

Ga naar de speciale website voor evolo smart.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie