Holonite Muurafdekkers

Het is een kwalitatief hoogwaardig product wat woningen en gebouwen zowel functioneel als esthetisch opwaardeert.

Holonite heeft diverse typen muurafdekkers in haar assortiment. Specifiek voor balkons biedt Holonite de Top-Down muurafdekker. Dit type, afwaterend naar één zijde, is onder andere ontworpen voor toepassing op balkons. Dit omdat het water, via de afwaterende zijde, weg te leiden is van de balkonzijde. Deze muurafdekker biedt daarnaast de mogelijkheid om het water af te voeren naar iedere gewenste zijde. Om een netjes afgewerkte eindoplossing te creëren, zijn er voor onze muurafdekkers ook eindstukken leverbaar.

Functionaliteit

Schoon metselwerk als afwerking van een balkonrand is architectonisch heel mooi maar ook kwetsbaar. Bakstenen zijn poreus, waardoor vervuiling van de rollaag ontstaat. Een muurafdekker is het perfecte element ter bescherming van alle bijkomende kwetsbaarheden. Een muurafdekker beschermt de bovenkant van een muur tegen de verschillende weersinvloeden. Zoals de naam het al aangeeft, zijn het ook wel afdekplaten die men plaatst op een muur of op een ander bouwwerk. Het is een kwalitatief hoogwaardig product wat woningen en gebouwen zowel functioneel als esthetisch opwaardeert.

De muurafdekkers van Holonite zijn opgebouwd uit een hoogwaardig composiet mengsel. Hiermee zijn ze waterdicht en vorst- en alkalibestendig en beschikken ze over vele gunstige producteigenschappen. Zo zijn de muurafdekkers zeer onderhoudsvriendelijk en eenvoudig in gebruik. Ook is de Holonite muurafdekker Cradle to Cradle gecertificeerd. Holonite hanteert voor balkons standaard Top-Down muurafdekkers.

Assortiment

Voor balkons biedt Holonite een uitgebreid assortiment van onze standaard Top-Down muurafdekker. Ze zijn verkrijgbaar in een standaard uitvoering, deze is eenzijdig afwaterend naar binnen. Het is ook mogelijk om ze op maat te laten maken. Zo zijn gebogen muurafdekkers mogelijk als maatwerk. De muurafdekker kan in verschillende kleuren, maatvoeringen en afwerkingen geleverd worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk voor meer informatie op onze website of neem telefonisch contact met ons op!

« Nieuws overzicht