Milyt HPL Plaatmateriaal

Op zoek naar een strakke afwerking van jouw gevel, dakkapel, dakrand, overstek, gootafwerking of borstwering? Milyt HPL plaatmateriaal is een veelzijdig materiaal waarmee je werkelijk alles kunt afwerken. Deze kunststof platen worden op hoge druk samengeperst voor een optimaal resultaat. De HPL platen van Milyt voldoen aan de hoge standaard voor buitengebruik. Naast buitengebruik is HPL ook uitermate geschikt voor de bekleding van binnenruimtes.
 

 
Massief HPL

De kern van Milyt® massief HPL (High Pressured Laminated) platen is gemaakt van thermogeharde kunststoffen en harsen. Daarnaast is de plaat versterkt met celluloselagen, waardoor de plaat enorm sterk is. De toplaag is gemaakt op basis van acrylaat, waardoor de plaat bestand is tegen alle weersinvloeden. Deze unieke eigenschappen maken de Milyt® platen veelzijdig toepasbaar en vooral duurzaam. Ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatie in de woningbouw en utiliteitsbouw.


Voordelen van Milyt HPL plaatmateriaal
  • Makkelijk te verwerken
  • Onderhoudsarm 
  • UV bestendige toplaag
  • Weerbestendig
  • 10 jaar garantie

 

Gegarandeerde kwaliteit

Op Milyt® wordt maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie verstrekt, als vrijwaring van delaminatie, kleurechtheid, stoot- en slagvastheid. Doordat de platen al meer dan 10 jaar worden verwerkt heeft dit product zich inmiddels bewezen en is het ook gegarandeerd van goede kwaliteit. Milyt is een merk van Milin B.V.

 

Montage en verwerking

Door de unieke eigenschappen is er bijna géén afval, omdat de platen zijn voorzien van een 2-zijdig decor en aan beide zijden te gebruiken zijn. Efficiënt, handig en milieubewust. Kijk hier voor meer informatie.

 

Voor elke klus een passende plaat

Voor elke klus is er een passende Milyt HPL plaat. Milyt is leverbaar in maar liefst 15 uni kleuren en 5 kleuren met structuurfolie. Deze structuurfolie heeft een mooie houtnerf waardoor deze een natuurlijke houtlook uitstraling heeft.

 

Vraag gratis de Milyt HPL kleurbox* aan

Benieuwd welke HPL plaat het beste bij jouw klus past? In de Milyt kleurbox vind je van elke kleur een monsterstukje. Zo kun je jouw klant helpen om de juiste kleur te kiezen. 

 

*De Milyt kleurbox is uitsluitend op te vragen door zakelijke klanten.