Forbo introduceert het digitale stalenboek

De bibliotheek altijd bij de hand

Forbo Flooring heeft een gloednieuwe digitale stalenboek bibliotheek geïntroduceerd. De online tool biedt vooral gemak. Zo hebben klanten en geïnteresseerden de bibliotheek - die een volledig overzicht geeft - altijd bij de hand en kunnen ze alle collecties eenvoudig inzien. Bovendien heeft de digitale bibliotheek interactieve voordelen. Denk daarbij aan het downloaden van extra informatie zoals productbrochures en technische gegevens of kijken hoe de vloer past in het interieur (middels de vloerplanner). Met de boeken kunnen klanten verder stalen bestellen of inspiratie-video’s bekijken. Elke nieuwe collectie wordt automatisch aan de bibliotheek toegevoegd.

Forbo is naar digitaal overgestapt omdat klanten steeds vaker vragen om online tools. De grote, zware stalenboeken passen ook minder goed bij thuiswerken of de flexibele werkplek. De digitale versie is daarnaast veel duurzamer dan de gedrukte uitvoering en dat legt voor een duurzame voorloper als Forbo ook gewicht in de schaal.

Bekijk hier meer informatie en de nieuwe bibliotheek.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie