Ecophon: the sound of nature

Innovatie, creativiteit en creatie

Ecophon lanceert een innovatieve campagne die zich richt op een inspirerende toevoeging voor de werkplek. Productvernieuwing en delen van kennis staan centraal met als thema “breng het geluid van de natuur naar binnen”.

Welcome to the sound of nature

Ecophon presenteert een innovatieve verbreding van akoestische oplossingen, die wij hier graag voor u op een rijtje zetten.

Master Eg, meesterlijke oplossing voor veeleisende akoestiek:

[[{"fid":"249224","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Master Eg with Ecophon Dot in open plan office","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Master Eg with Ecophon Dot in open plan office","field_caption[und][0][value]":"Master Eg with Ecophon Dot in open plan office"},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Master Eg with Ecophon Dot in open plan office","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Master Eg with Ecophon Dot in open plan office","field_caption[und][0][value]":"Master Eg with Ecophon Dot in open plan office"}},"attributes":{"alt":"Master Eg with Ecophon Dot in open plan office","title":"Master Eg with Ecophon Dot in open plan office","height":"208","width":"294","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Deze nieuwkomer in de Master productfamilie met absorptieklasse A heeft een bijzondere kantafwerking in zwart en wit geverfd met verborgen paneelkanten. Het zwarte ophangsysteem zorgt dat de panelen een zwevend design krijgen. De verschillende paneelafmetingen bieden unieke en creatieve designmogelijkheden.

Akusto screen

Deze vrijstaande en akoestische oplossing voor privacy en geluidsabsorptie in kantoortuinen, is nu verkrijgbaar in alle kleuren van ons Texona gamma. In deze tijd waarin welzijn van werknemers voorop staat heeft Ecophon een speciaal scherm met Caretec oppervlak ontwikkeld, wat eenvoudig te desinfecteren is.

Vernieuwde Ecophon Lighting

De Ecophon Dot en de Ecophon Square voldoen vanaf heden aan de gewenste UGR<19  en zijn beschikbaar als één handzaam pakket. Het is ook aanzienlijk lichter geworden waardoor het eenvoudiger te installeren is.

De natuur als inspiratiebron

[[{"fid":"249231","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Kleuren Akutex nieuw","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Kleuren Akutex nieuw","field_caption[und][0][value]":"Kleuren Akutex nieuw"},"type":"media","field_deltas":{"4":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Kleuren Akutex nieuw","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Kleuren Akutex nieuw","field_caption[und][0][value]":"Kleuren Akutex nieuw"}},"attributes":{"alt":"Kleuren Akutex nieuw","title":"Kleuren Akutex nieuw","height":"262","width":"243","class":"media-element file-default","data-delta":"4"}}]]

Het bestaande standaard Akutex kleurenpallet wordt uitgebreid met 2 nieuwe trendy kleuren, zodat er keuze is uit maar liefst 22 standaardkleuren! 

Maar er is nog meer nieuws. Het Connect ophangsysteem kan in bijpassende kleur besteld worden voor eindeloze mogelijkheden. Combineer en creëer!

[[{"fid":"249225","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Texona kleuren","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Texona kleuren","field_caption[und][0][value]":"Texona kleuren"},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Texona kleuren","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Texona kleuren","field_caption[und][0][value]":"Texona kleuren"}},"attributes":{"alt":"Texona kleuren","title":"Texona kleuren","height":"220","width":"311","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

En dit heeft Ecophon doorgetrokken binnen haar totale assortiment waardoor de Texona afwerking ook 5 nieuwe kleuren krijgt passend bij de Akutex kleurwaaier voor een complete look.

Nieuwe Connect Thinline

[[{"fid":"249226","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Connect Thinline","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Connect Thinline","field_caption[und][0][value]":"Connect Thinline"},"type":"media","field_deltas":{"3":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Connect Thinline","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Connect Thinline","field_caption[und][0][value]":"Connect Thinline"}},"attributes":{"alt":"Connect Thinline","title":"Connect Thinline","height":"261","width":"264","class":"media-element file-default","data-delta":"3"}}]]

Eenvoudige installatie, makkelijk hanteerbaar: de vernieuwde hoekverbindingen, verkrijgbaar in 4 kleuren waarbij zwart de nieuwe kleur is.

Lees uitgebreid verder op onze website over al onze nieuwe producten.

Bekijk hieronder onze prachtige campagne film:

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie