Aandacht voor akoestiek

Kwaliteit van werk- en leefruimte

Het is niet prettig vergaderen, leren of presenteren in een ruimte waar geluid volop wordt teruggekaatst. Focus en concentratie verdwijnen door genoemde kakofonie als sneeuw voor de zon. Zie je maar eens staande te houden in zo’n situatie, dat lukt nagenoeg niemand. Akoestiek heeft dus een grote invloed op de kwaliteit van een werk- en leefruimte. En tóch lijkt akoestiek veelal een ondergeschoven kindje te zijn. Niet bij BREEDVELD. Daar gaan praktische oplossingen voor flexibele ruimteverdeling en een prettige akoestiek hand in hand.

Elk gebouw met zijn verschillende ruimten en akoestische eisen verdient een aparte aanpak. Wanneer partijen als de architect en de interieurspecialist samen de focus op akoestiek leggen, bereik je een goed resultaat. Kiezen zij voor de oplossingen van BREEDVELD, dan wordt het zelfs akelig stil. Zelfs in de nu zo populaire industriële omgevingen met betonnen muren, plafonds en wanden.

Nadruk op geluidsisolatie

Met haar mobiele wandsystemen haalt BREEDVELD het beste uit elke ruimte. De focus ligt niet alleen op flexibiliteit en akoestiek, maar ook op duurzaamheid, esthetiek, gebruiksvriendelijkheid en klanttevredenheid. Dat geldt voor alle producten: van eenvoudige paneelwand tot ingenieuze dubbelwandige (smart)glaswand. BREEDVELD zorgt dus niet alleen voor flexibel in te delen ruimtes waar je rustig kunt overleggen, studeren of presenteren, het bedrijf uit Horssen zorgt ook voor een esthetisch goede oplossing.

Hoe ziet jouw ideale gebouw of ruimte eruit? En hoe zorg je dat dit pand ook in de volgende decennia blijft voldoen? BREEDVELD heeft een schat aan ervaring in het inrichten en flexibiliseren van allerhande ruimtes. Denk aan realisatie van een extra overlegruimte door een deel van het restaurant flexibel in te richten. Zo kun je in rust een-op-een overleggen of telefoneren terwijl jouw collega’s aan de andere kant van de mobiele wand bijpraten bij het koffieapparaat.

Ervaren speler

John van Kerkhof van BREEDVELD: ‘We creëren met onze mobiele wandsystemen flexibiliteit in ruimteverdeling in legio branches. In zorgomgevingen, in het onderwijs en op kantoor. We hebben in de afgelopen vier decennia duizenden projecten uitgevoerd. Bij BREEDVELD begrijpen we dat aanpassingen in een school-, zorg of andere werkomgeving vlot moeten verlopen. Daarom zorgen wij altijd voor een vast contactpersoon, werken we alleen met eigen mensen en wordt de plaatsing desgewenst in een vakantieperiode gerealiseerd.’

Over BREEDVELD

Dat de BREEDVELD-wanden er kwalitatief hoogwaardig uitzien, spreekt voor zich. Een groot deel van de kwaliteit is echter niet zichtbaar. Deze ligt verborgen in de geperfectioneerde mechanieken die draaien op degelijk en uitvoerig getest materiaal. Het resultaat: soepel verplaatsbare en stabiele wanden met een ongekend lange levensduur. Laat je inspireren op de website van BREEDVELD.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie