Platina voor IDIS AI Covid Solution

Campus Security & Life Safety heeft de 2021 winnaars bekend gemaakt van haar Secure Campus Awards. We zijn blij te melden dat de IDIS AI COVID Solution is vereerd met Platina winst in de categorie 'Visitor Management'.

De Awards eren de opvallendste prestaties van fabrikanten uit de beveiligingsindustrie waarvan de producten als opmerkelijk worden beschouwd in hun vermogen om campusbeveiliging te verbeteren.
Terwijl de campussen zich aanpassen aan nieuwe scenario's, blijft beveiliging een zorg. Dit vierde jaar ontving Secure Campus Awards een recordaantal inschrijvingen.


Matt Jones, Senior Editor voor Campus Security & Life Safety zegt: "We willen graag alle bedrijven bedanken die producten hebben ingediend, evenals onze juryleden om de tijd te nemen om ze zorgvuldig te beoordelen. De hoeveelheid en kwaliteit van de inzendingen - vooral tijdens zo'n moeilijk jaar - tonen echt het belang van campusbeveiligingsoplossingen en hoe ze zich hebben aangepast om aan nieuwe uitdagingen te voldoen."


Een onafhankelijk jurypanel vanuit de beveiligingssector selecteerde de beste inschrijvingen in de 2021-categorieën en noemde hen winnaars met behulp van criteria, waaronder functies, innovatie, gebruikersvriendelijkheid, interoperabiliteit, kwaliteit, ontwerp, marktkans en impact in de beveiligingsindustrie, technische vooruitgang en schaalbaarheid.


Wilt u meer weten over IDIS AI Covid oplossing? Neem dan contact met IDIS op: telefonisch 0162 - 387 247, per mail: sales@bnl.idisglobal.com of direct met uw accountmanager.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie