Britse gezondheidszorg NHS kiest wederom voor IDIS

De technologie van IDIS helpt de NHS om patiënten te ondersteunen en te beschermen

De Britse Southern Health NHS Trust biedt diensten op het gebied van gezondheid, geestelijke gezondheid en leerstoornissen en heeft wederom gekozen voor de IDIS totaaloplossing. Dit keer voor de nieuwe Ashford Learning Disabilities Residential Unit waar ze volwassenen met leerstoornissen een veilige accommodatie en therapeutische zorg bieden.

Om veiligheid van patiënten en personeel te garanderen worden de volgende eisen aan het cameraobservatie-systeem gesteld:

  • uitgebreide videodekking van belangrijke ruimtes, zowel binnen als buiten
  • intuïtief, zodat ook zorgpersoneel videobewijs kan verzamelen en exporteren
  • betaalbaar gedurende de gehele levensloop van het systeem
  • een robuuste cyberbeveiliging
  • HD-beeldopname in alle lichtomstandigheden, waaronder in volledige duisternis en zonder dode hoeken

Tracey Edwards (Security Manager Southern Health NHS Trust) vertelt: "Het ontwerp van de nieuwe LDRU-faciliteit is zorgvuldig doordacht en de uitgebreide video-oplossing is een belangrijk onderdeel daarvan. De technologie van IDIS helpt ons om patiënten te ondersteunen en te beschermen, of ze in gemeenschappelijke gebieden socialiseren of tijd voor zichzelf hebben. Daarnaast ondersteunt het de inspanningen van NHS Trust om de zorgstandaarden te verbeteren."

Waarom de keuze op IDIS is gevallen - lees direct verder
 

Zoekt u ook een passende cameraobservatie oplossing? Neem dan contact met IDIS op: telefonisch 0162 - 387 247, per mail: sales@bnl.idisglobal.com of direct met uw accountmanager.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie