De VIREX AIR luchtreiniger

Reinigt lucht en elimineert ziekteverwekkers

Het nieuwste product van 2VV -de VIREX AIR- is geproduceerd als reactie op de huidige COVID-19 pandemie. Het gebruik gaat verder dan alleen reiniging van een ruimte op de COVID-19 virusdeeltjes. De VIREX AIR elimineert ook ziekteverwekkers zoals mycobacterium tuberculosis (tbc), influenza- en schimmelvirussen en filtert fijnstof. De VIREX AIR is een perfecte oplossing voor gebruik in kantoren, klaslokalen, sportscholen, wachtkamers, bars, cafés, kleine winkels, enz …

VIREX AIR vermindert het risico op overdracht van infecties via de lucht in gebouwen aanzienlijk. Het verwijdert virussen (inclusief SARS-CoV-2), bacteriën, schimmels, pollen en andere onzuiverheden in de lucht. Een uitstekende zuivering van de binnenlucht met een efficiëntie van meer dan 99,995% wordt gegarandeerd dankzij toepassing van het HEPA 14-filter en een UVC-kamer uitgerust met kiemdodende stralers met een hoog niveau van desinfectie.

Door het luchtverversingsvermogen van de luchtreiniger van 1.000 m3/h is hij ideaal voor een ruimtevolume van ca. 160 m3. Daar levert het gemakkelijk tot 6 keer luchtfiltratie per uur, precies zoals aanbevolen door experts voor tijden van verhoogde verspreiding van luchtweginfecties.

Technische specificaties
  • Zeer efficiënte filtratie HEPA H14 (99,995%)
  • UVC-kamer met ultraviolette straling met een golflengte van 254 nm
  • Voorfilter ePM1 55% (F7)
  • Luchtcapaciteit 1.000 m3 / h
  • Efficiënte en krachtige EC-ventilator
  • Stille werking - slechts 37,8 dBA bij 720 m3/u
  • Indicatie filterverstopping - druksensoren
  • Eenvoudige bediening en onderhoud
De werking

VIREX AIR heeft twee zuiveringstechnologieën: het afvangen van vervuiling door middel van HEPA14-filtratie en vervolgens desinfectering door middel van UVC-straling. De aangezogen lucht stroomt door het HEPA14-filter, welke 99,995% van de microdeeltjes vangt, en wordt gedesinfecteerd door een hoge dosis UVC-straling. Door de hoogte van de luchtreiniger wordt de luchtstroming in de ruimte geoptimaliseerd, waardoor deze effectiever en sneller werkt dan vergelijkbare lagere modellen. 

De VIREX AIR is ontworpen om ongewenste blootstelling aan UVC-straling en activering van de UVC emitters te voorkomen en is direct afhankelijk van de goed beveiligde servicedeur.

Bezoek de website en ervaar hier de VIREX AIR.

Destroy viruses! Breathe safely!

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie