Ahoy een zeer tevreden klant

Al jaren is Ahoy een trouwe klant van Multiwal. En dat is niet voor niets. Speciaal voor Ahoy produceerde Multiwal in 2018 en 2019 al speciale mobiele paneelwanden. De bijzondere constructie van het gebogen dak daagde Multiwal uit een sterk staaltje vakwerk te leveren. Door de op maat gemaakte binnenwanden kan Ahoy nu optimaal en flexibel inspelen op de verschillende activiteiten die er plaatsvinden. Eén grote ruimte of meerdere kleinere ruimten. Diverse opstellingen zijn in een handomdraai gerealiseerd.

 

Bijzondere dakconstructie

De dakconstructie van het Rotterdam Ahoy-complex kenmerkt zich door extreem brede vrijdragende gebogen overspanningen. Hierdoor kan het totale dak, tijdens bijvoorbeeld extreme sneeuwval of harde wind, 70 mm op en neer bewegen. Doordat de 7 meter hoge Multiwal paneelwanden zijn voorzien van gasveren kunnen deze met het dak meebewegen. Optimale werking is hierdoor gewaarborgd. Dit bewijst maar weer dat Multiwal voor iedere uitdaging een passende oplossing bedenkt.  

 

Facts & figures

Naast de paneelwanden in het bestaande congrescentrum, waarvan twee wanden maar liefst 100 meter breed zijn, werd Multiwal ook gevraagd paneelwanden te plaatsen in het splinternieuwe ICC-gebouw. Vijftien paneelwanden van 7 meter hoog. De 250 geleverde elementen maken het mogelijk om in een handomdraai meer dan 35 verschillende opstellingen te creëren. Flexibiliteit in optima forma.

 

Bedieningsgemak

De wanden zijn door het ingenieuze Multi Electric systeem zonder moeite te openen. En als ze weer gesloten zijn, staan ze muurvast. Ze worden namelijk door de uitschuifbare drukbalken stevig tussen plafondrails en vloer geklemd. Door de dubbele elastische afsluitrubbers garandeert Multiwal ook optimale geluidsisolatie.

 

De voordelen van Multi Electric wanden in het kort
  • Vederlichte bediening
  • Optimaal bedieningscomfort
  • Gegarandeerde geluidsisolatie
  • Supersnelle opening en sluiting
  • Plug & play

 

Multiwal. Moved by quality.

 

Meer informatie vindt u op de website van Multiwal.