Troax innovaties: lockers en schilderijopslag

De mogelijkheden worden enkel beperkt door uw verbeelding

Troax komt met enkele nieuwe producten op de markt. Naast de Single Locker, brengen we nu ook de Double Locker uit. Het kan worden gebruikt voor allerlei verschillende opslag.

De lockers kunnen worden opgebouwd uit standaard wandpanelen UR350 of UX450, en deurbreedtes van 500 of 800 mm, voorzien van hangslotplaatjes. De lockers zijn standaard voorzien van een gaasplank, maar er kunnen ook speciale planken met extra kokers of uit spaanplaat besteld worden. De wanden in de diepte kunnen elke gewenste breedte hebben, opgebouwd uit één of meer van onze 8 standaardpanelen.

Panelen worden standaard gepoedercoat geleverd met een grijze RAL 7037-afwerking, maar andere RAL-kleuren zijn beschikbaar op verzoek. Panelen kunnen ook thermisch verzinkt worden geleverd voor buitengebruik of voor toepassing in koelcellen.

Enkele voorbeelden van opslagtoepassingen:
  • Golflocker
  • Gereedschapsopslag
  • Opslag van apparatuur in sporthallen
  • Opslag van consumptiegoederen

Het concept is echter zeer breed en mogelijke toepassingen kunnen alleen worden beperkt door uw verbeelding.

Schilderijopslag

Art storage is in de loop der jaren als een geheel bijzondere oplossing verkocht, maar Troax heeft het concept voor deze toepassing nu herzien. Met slechts een paar speciale artikelen kunnen er veel standaard onderdelen gebruikt worden. Het systeem is gebouwd met UX450 panelen, 60x40 staanders, enkele rail voor schuifdeuren en Z-balken. Indien mogelijk kunnen de rails direct aan het plafond worden bevestigd, zonder gebruik te maken van 60x40 staanders en Z-balken.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie