TwistFlush: meer hygiëne, minder waterverbruik

Het nieuwe revolutionaire TwistFlush spoelsysteem van Villeroy & Boch levert schone en hygiënische spoelresultaten en is tegelijkertijd uitzonderlijk efficiënt. Het geheim? De TwistFlush-technologie gebruikt een gecontroleerde stroom wervelend water dat een krachtige draaikolk vormt in de kegelvormige pot. Hierdoor wordt bijna de gehele binnenkant gespoeld en wordt vuil afgevoerd. TwistFlush gebruikt het water efficiënt en bespaart daardoor bij iedere spoeling kostbaar water.

 

Zuinig én krachtig

Een TwistFlush closet heeft slechts 4,5 liter water nodig voor een grote spoeling en slechts 3 liter voor een kleine. En omdat deze zo krachtig is, is één spoeling meestal voldoende. Hierdoor bespaart een gemiddeld 4-persoonshuishouden tot wel 19.700 liter water per jaar*. Bovendien overtreft deze spoeltechnologie de standaardeisen in overeenstemming met de Europese norm EN 997. Het closet reinigt grondig dankzij de krachtige straal van wervelend water.

 

Borstelloos en makkelijk schoonmaken

Toiletborstels behoren vanaf nu tot het verleden. Door de zeer rechte en gladde wanden van het closet hecht vuil moeilijk; de sterke spoeling doet de rest. Nog een hygiënisch voordeel: het randloze closet en de CeramicPlus toplaag maken de reiniging eenvoudig en door AntiBac wordt de bacteriëngroei met 99,9% verminderd.

 

Voorkom aerosolen

Dankzij de gecontroleerde wervelkracht van water spatten waterdruppels niet over de rand. De verspreiding van aerosolen vermindert daardoor aanzienlijk. Daarnaast is de spoeling ook veel stiller dan een standaard spoeling. TwistFlush is verkrijgbaar op de toiletten van de nieuwe Subway 3.0 collectie.

 

*4-persoons huishouden, vergeleken met een standaard spoeling van 6 liter. Gemiddeld gebruik: 5 x per dag/per persoon, op basis van gegevens van het Duitse Bundesamt voor milieu.