Plat dak renoveren?

Objectief renovatieadvies

Een plat dak dat beschadigd of van mindere kwaliteit is, jaagt je energiefactuur de hoogte in. Met onze service FOAMGLAS® Roofscan onderzoeken we jouw platte dak en brengen we de toestand van de isolatie in kaart. Als eigenaar, opdrachtgever, architect of facility manager krijg je een heldere kijk op de zaak met een objectief renovatieadvies.

Specialisten van FOAMGLAS® onderzoeken het dak zowel aan de binnen- als aan de buitenkant en vormen een beeld van het dak in relatie tot het gebouw. Met behulp van een scanner voeren ze een vochtmeting uit. Op basis van de resultaten van deze meting maken ze minstens één insnijding in de dakopbouw zodat de verschillende lagen zichtbaar worden. Meteen kan er worden vastgesteld of het bestaande isolatiemateriaal vochtig is of niet.

Alle testresultaten en bevindingen worden samen met relevante foto’s vastgelegd in een rapport. Mogelijk kan er ook een sample van de dakopbouw genomen worden. In overleg met de besluitvormers wordt er een eindadvies opgesteld met eventuele budgettering van de herstelwerkzaamheden. Dit technisch advies is in lijn met de huidige en toekomstige bouwregelgeving en is volledig gratis en vrijblijvend voor professionelen.

Vraag hier gratis je FOAMGLAS® Roofscan aan! Bekijk de website voor meer informatie.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie