Maximale efficiency, optimale privacy ...

Multi User Concept

Met het oog op ruimtebesparing wordt in woonzorgcomplexen en verpleeghuizen vaak gebruikgemaakt van een gemeenschappelijke badkamer met schuifdeuren aan twee zijden. Een efficiënte oplossing, mits optimale privacy wordt gegarandeerd. Vari-Doors heeft hiervoor het Multi User Concept ontwikkeld. Een gebruiksvriendelijke en veilige domotica-oplossing voor gebruikers in een beschermde omgeving. De twee toegepaste schuifdeursystemen zijn voorzien van bewegingssensoren, waarschuwings-lampen en magneetsloten. Is de badkamer vrij, dan zien beide bewoners dit op de afwerklijst door middel van een groen led-lampje. Is de badkamer bezet, dan licht een rood led-lampje op. De schuifdeur wordt dan automatisch vergrendeld, zodat de andere bewoner de badkamer niet kan betreden. Het verzorgend personeel kan direct zien of een bewoner in de badkamer is, door het tegelijk oplichten van beide lampjes.

Alle voordelen op een rij
  • Eén badkamer toegankelijk voor twee wooneenheden.
  • Zowel in Solide als in High Care uitvoering.
  • Optimale efficiency gecombineerd met maximale privacy.
  • Vrij/bezet-aanduiding via led-verlichting.
  • Ook het verzorgend personeel ziet via led-verlichting of de bewoner zich in de badkamer bevindt.

Vari-Doors biedt met deze oplossing meer veiligheid, comfort en gebruiksvriendelijkheid voor patiënt en verzorger. Meer weten over het brede assortiment schuifdeursystemen? Kijk op de website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie