Netatmo Slimme Video Deurbel

Weet altijd wie er aan de deur is en beantwoord de oproep waar u ook bent.

Belt er iemand aan als u niet thuis bent? Dankzij de Netatmo geconnecteerde deurbel kunt u de bezoeker perfect zien, antwoorden en eventueel binnenlaten. Onze oplossingen geven u een veilig gevoel, zodat u met een gerust hart uw huis verlaat. Bovendien ontvangt u realtime meldingen wanneer een onbekend persoon aan de voordeur staat. Is het een inbreker? Verras hem dan met een boodschap via de ingebouwde speaker. 

Geen abonnementskosten

De video-opslag en alle functies van de Slimme Video Deurbel zijn altijd zonder abonnement toegankelijk. Opgenomen video's worden opgeslagen op de meegeleverde microSD-kaart en eventueel in uw persoonlijke cloud-omgeving. Het is dus een product zonder verborgen kosten.

Makkelijk te installeren

Wees gerust, de installatie is eenvoudig. Indien u al een bestaande bekabelde deurbel hebt, kunt u makkelijk de bel vervangen door de Netatmo Slimme Video Deurbel en de gong binnen in huis behouden. Ten slotte connecteert u de Netatmo deurbel met het wifi-netwerk.

De Slimme Video Deurbel is compatibel met de meeste elektrische installaties (8-24 V en 230 V), waardoor elke bedrade deurbel met gong vervangen kan worden, en wordt gevoed door de kabels van de bestaande deurbel en heeft dus geen batterijen nodig!

Bekijk hier meer informatie over de Netatmo Slimme Video Deurbel.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie