Holonite traptreden geven een bijzondere uitstraling

Traptreden van Holonite

Met traptreden van Holonite kan een bestaande trap eenvoudig opnieuw worden bekleed of een nieuwe trap geheel naar wens worden gemaakt. Holonite voorziet traptreden op specificatie van een aantal opties, zoals meegegoten of ingezaagde antislipstroken en schrobranden. De antislipstroken geven de traptreden meer grip. Schrobranden zijn opstaande randen aan weerszijden van de treden. Een goed afgewerkte trap zorgt voor een mooie entree van uw huis of bedrijfspand.

Functionaliteit

De traptreden van Holonite zijn opgebouwd uit een hoogwaardig composiet mengsel, waarin verschillende vulstoffen vermengd zijn met een bindmiddel. De samenstelling van composietsteen als materiaal en een periodieke reiniging voorkomen dat vuil zich kan hechten. Dit maakt onze traptreden zeer onderhoudsvriendelijk en eenvoudig in gebruik. Koudebruggen worden dankzij het karakter van het bindmiddel vermeden, terwijl toeslagmiddelen tegelijkertijd garant staan voor een natuurlijke uitstraling van het product. De schrobranden aan de weerszijden van de treden vormen een onderdeel van de aansluiting van de trap tegen de binnenmuur en zorgen ervoor dat vocht en vuil niet langs de zijkanten van de trap naar beneden loopt. Daarnaast zijn traptreden geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Assortiment

Holonite heeft een uitgebreid assortiment traptreden. Ze zijn verkrijgbaar in een standaard uitvoering, maar het is ook mogelijk om ze op maat te laten maken. De treden kunnen in verschillende kleuren, maatvoeringen en afwerkingen geleverd worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk voor meer informatie op onze website of neem telefonisch contact met ons op!

« Nieuws overzicht