In vele bestaande situaties toe te passen

Wenst u gebruik te maken van een aluminium entreematsysteem in een bestaande vloer, maar heeft u te maken met een beperkte inbouwhoogte? Emco biedt met de serie emco Diplomaat de mogelijkheid om een aluminium entreematsysteem toe te passen in een hoogte van 12 mm. Hierdoor is dit type, zonder veel bijkomende werkzaamheden, in vele bestaande situaties toe te passen.

 

 

Een goede entreemat zorgt ervoor dat vuil en vocht bij de entree wordt opgenomen en voorkomt slijtage aan achterliggende vloeren. Het vuil wordt tussen de aluminium profielen opgenomen en wordt hierdoor niet door de volgende passant alsnog naar binnen gelopen.

  

Aantrekkelijke uitstraling

Het brede assortiment van emco maakt het mogelijk om voor iedere toepassing een geschikte entreemat te kiezen. De aluminium profielen in combinatie met de mooie inlages zorgen voor een aantrekkelijke uitstraling. Afhankelijk van het type bezoeker, de beschikbare ruimte, de achterliggende vloer en de gewenste uitstraling kunt u kiezen uit één van de vele inlages. De aluminium profielen kunt u bovendien ook in de gewenste kleur anodiseren.

 

Functionele en veilige entree

Primair zorgen de emco matsystemen voor een functionele en veilige entree. Functioneel uit oogpunt van een goede vuil- en vochtopname, maar daarnaast ook voor een hoge mate van veiligheid, door het beperken van het gevaar op uitglijden en door het gebruik van brandvertragende grondstoffen. Verder dragen de emco entreematsystemen bij aan een onderscheidend design en positieve beeldvorming binnen het architectonisch geheel. De vele inbouwhoogtes maakt ze in combinatie met iedere vloer toepasbaar.